Friss hírek

Binotto nem utazik a Ferrarival Törökországba

Nem lesz ott a jövő hétvégi Török Nagydíjon a Ferrari csapatfőnöke, Mattia Binotto. A szakember helyett Laurent Mekies sportigazgató irányítja majd az olasz Forma-1-es istállót.

Binotto Imolában elárulta, ahelyett, hogy Isztambulba utazna, inkább Maranellóban marad, és várhatóan kihagy „még néhány” futamot a hátralévő négyből.

Az egyelőre nem világos, hogy Binotto miért nem utazik el Törökországba, ám szinte biztos, hogy egész egyszerűen a gyárban zajló munkákat kívánja felügyelni, hiszen az istálló már gőzerővel készül a 2021-es szezonra.

A Ferrari rengeteget küszködött idén, az elmúlt versenyeken azonban javuló formát mutatott: Laurent Mekies sportigazgató hétvégén úgy fogalmazott, jó irányba indultak el az elmúlt időszakban.

„Természetesen ez egy nagyon nehéz szezon számunkra. Számos futamon romlottak az eredményeink, és rá kellett jönnünk, hogy komoly problémák vannak az autónkkal” – mondta a szakember.

„Sok időbe telt megbirkózni ezekkel, megtalálni az okokat és a megoldásokat, de most már szeretnénk azt hinni, hogy a nehezén túl vagyunk. Ha megnézzük az elmúlt három-négy versenyt, ahová néhány technikai fejlesztéssel érkeztünk, világos, hogy fokozatosan fejlődünk.”

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

További cikkek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!