F170

Binotto: Nincs időnk arra, hogy vádaskodjunk

GP AUSTRIA F1/2020 - DOMENICA 05/07/2020 credit: @Scuderia Ferrari Press Office Sebastian Vettel Mattia Binotto Scuderia Ferrari
Fotó: Scuderia Ferrari
Mattia Binotto, a Ferrari F1-es csapatfőnöke szerint nem azzal kell most foglalkozniuk, hogy egymásra mutogatnak a Stájer Nagydíjon történt ütközés miatt.

A Stájer Nagydíj rajtját követően Charles Leclerc nekiütközött Sebastian Vettel autójának, és a baleset mindkét Ferrari versenyének végét jelentette. Leclerc elnézést kért a történtek miatt, és teljes mértékben vállalta a felelősséget. 

A kérdésre, mit fog mondani a pilótáknak az esetet követően, Binotto így válaszolt: 

„Nem gondolom, hogy sokat mondhatnék a versenyzőknek” – mondta Binotto a Ferrari-pilóták ütközését követően a Sky Sportsnak. „Fájó, hogy így fejezünk be egy versenyt két kanyar után.”

„Úgy gondolom, ez a legrosszabb befejezése egy nagyon rossz hétvégének – ez egy nehéz hétvége volt számunkra” – folytatta. 

„Azt hiszem, nincs idő arra, hogy felelőst keressünk, vagy vádaskodjunk – ezekben az időkben együtt kell dolgoznunk. Otthon megvannak a megfelelő embereink arra, hogy előrelépéseket tegyünk, amint lehet.”

Görgess tovább, ez is érdekelhet!

HIRDETÉS

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Hozzájárulok, hogy az F1VILAG.HU hírlevel(ek)et küldjön számomra, és közvetlen üzletszerzési céllal megkeressen az általam megadott elérhetőségeimen saját vagy üzleti partnerei ajánlatával:*
Hozzájárulok (Az adatkezelés részletei »)

Ezeket is ajánljuk!

HIRDETÉS

További hírek

HIRDETÉS
HIRDETÉS
HIRDETÉS