Friss hírek

Binotto reméli, Vettel talál helyet 2021-re

Mattia Binotto, a Ferrari F1-es csapatfőnöke úgy gondolja, Sebastian Vettel bármelyik csapatba beleillene, és bízik benne, hogy a négyszeres világbajnok talál magának versenyzői ülést.

Vettel a 2020-as Forma-1-es szezon végén 6 év után búcsúzik a Ferraritól, miután az olaszok úgy döntöttek, nem hosszabbítanak a némettel, és helyére a McLarentől érkező Carlos Sainzot ültetik. 

A négyszeres világbajnok így egyelőre pilótaülés nélkül maradt: ugyan tárgyalt a Renault-val is, most egyre inkább a Racing Point tűnik befutónak. Vettel elismerte, hogy beszélgetéseket folytatnak a jövőre már Aston Martinként szereplő istállóval. 

A Ferrari csapatfőnöke, Mattia Binotto elmondta, bízik benne, hogy Vettel egy számára megfelelő istállót talál majd a 2021-es szezonra. 

„Ő gyors és tapasztalt. Négyszeres világbajnok, és tudja, hogy kell nyerni. Csapaton belül egy vezető” – dicsérte Binotto Vettelt. 

„Egy tehetséges pilóta, ezért nincs kétségem afelől, hogy Seb minden csapatba passzolna. Remélhetőleg talál egy helyet a jövőre nézve.”

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!