Binotto Vettelt dicséri a dobogós eredmény után - F1VILÁG.HU

Binotto Vettelt dicséri a dobogós eredmény után

HIRDETÉS
Sebastian Vettelt dicsérte a Ferrari Forma-1-es csapatát irányító Mattia Binotto a német pilóta múlt hétvégi teljesítménye miatt.
GP TURCHIA  F1/2020 -  DOMENICA 15/11/2020  
credit: @Scuderia Ferrari Press Office Sebastian Vettel

Vettel a 12. helyről vágott neki az esős Török Nagydíjnak, ám már az első körben az élmezőnybe verekedte magát.

A négyszeres világbajnok az utolsó pillanatig küzdött, és pár kanyarral a leintés előtt előzte meg csapattársát, Charles Leclerc-t, megszerezve ezzel a 3. helyet.

Ez volt Vettel első dobogós eredménye idén, aminek Mattia Binotto is nagyon örül most.

„Nagyon örülök Sebastiannak. Azt gondolom, egy dobogó számára nagyon fontos. Nehéz idény ez számára” – mondta a szakember, aki nem volt jelen Isztambulban,  a csapat maranellói központjából irányította a Ferrarit.

„Azt gondolom, legalább így a szezon végére kezdi egy kicsit kényelmesebben érezni magát az autóban. Jobb teljesítményt nyújt.”

„Nagyon jól rajtolt, nagyon következetes volt, és kiváló tempóval rendelkezett. Jól kezelte a gumikat, tartotta a pozíciókat. És összességében még a legutolsó körben is remekül teljesített, mert kihasználta a lehetőséget. És ez nagyszerű számára.”

„A 3. helyen ért célba, éppen csak lemaradva Pereztől. De nagyszerű, örülök neki. Még három verseny hátravan, és remélhetőleg ugyanilyen jól teljesítünk majd a következőn is.”

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!