Binotto Vettelt kritizálja az Osztrák Nagydíj után - F1VILÁG.HU

Binotto Vettelt kritizálja az Osztrák Nagydíj után

HIRDETÉS
Mattia Binotto, a Ferrari csapatfőnöke nem dicsérte meg versenyzőjét, Sebastian Vettelt az Osztrák Nagydíjon történt megpördülése miatt.
Mattia Binotto, Ferrari

Vettel a vasárnapi Osztrák Nagydíj versenyén megpördült, miközben Carlos Sainzot próbálta utolérni és megelőzni: a német a futam után elmondta, igazából örül, hogy csak egyszer történt ilyen, ugyanis nehéz volt kezelni a Ferrarit a hétvégén. 

Binotto elismerte, hogy problémák voltak az autóval, azonban hozzátette: Vettel sem volt csúcsformában, „nem ez volt a legjobb versenye”, és egyáltalán nem jött jól számukra a megforgás sem – szükségük lett volna arra, hogy a német is pontokat szerezzen.

„Szerintem nem érezte jól magát az autóban, az egyensúly és a beállítások nem voltak olyan jók, mint pénteken. Ha ilyen körülmények között vezet, akkor nincs a legjobb formájában” – nyilatkozta Binotto a versenyt követően Spielbergben. 

„A megforgás és az ütközés nem volt túl jó megmozdulás tőle. Azt hiszem, ezzel tisztában van.” 

„Úgy gondolom, kár érte, mert ma fontos lett volna pontokat szereznünk, főleg azért, mert a közvetlen versenytársaink nem szereztek annyit.”

„Nagyon kár, de most meg kell értenünk, hogy miért nem működött az autó” – mondta a csapatfőnök. 

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!