Friss hírek

Binottónak nem tetszik, hogy Harry Potterhez hasonlítják

Januárban vette át a Ferrari Forma-1-es csapatának irányítását Mattia Binotto, az első győzelemre viszont egészen a múlt hétvégi Belga Nagydíjig várniuk kellett. A Ferrarinak most esélye van arra, hogy hazai közönsége előtt, Olaszországban is diadalmaskodjon.

Spában Charles Leclerc elsőként szelte át a célvonalat a Ferrarival, Monzában pedig a monacói tehetség a pole pozícióból kezdheti meg a vasárnapi versenyt.

A Ferrari csapatfőnöke, Mattia Binotto az Olasz Nagydíj kapcsán arról beszélt, nagyon fontos neki, illetve a csapatnak a rajongók támogatása, és nagyon örül annak, ha egy-egy közös fotóval boldoggá tudja tenni őket.

A rosszindulatú megjegyzéseket viszont bevallotta, nehezebben viseli.

„Amióta csapatfőnök vagyok, gyakrabban járok fodrászhoz” – mondta nevetve a szakember a Bild című lapnak nyilatkozva, majd hozzátette, „nagyon nem tetszik neki, hogy a jól ismert fikciós karakterhez, Harry Potterhez hasonlítgatják.

„Olvastam erről is” – fogalmazott. „De mi is nagyon keményen dolgozunk azért, hogy a varázslatos idők visszaköszönjenek a Ferrarinál!”

Varázsszer viszont nincs a Ferrarinál, így a Mercedes legyőzése egyáltalán nem könnyű feladat.

„Amire szükségünk van, az kemény munka, stabilitás, és a folyamatos fejlődésre való törekvés – aminek viszont semmi köze a varázslathoz.”

A száguldó cirkusz mezőnye ezen a hétvégén Monzában vendégszerepel, az F1VILÁG.HU csapata pedig a helyszínről számol be az Olasz Nagydíj eseményeiről! Weboldalunk mellett érdemes figyelemmel kísérni Facebook-oldalunkat is, de természetesen elérhetőek vagyunk az Instagramon is!

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!