Friss hírek

Bizakodó a Renault Ricciardo 2. helye után

Daniel Ricciardo, a Renault F1-es versenyzője számára idő előtt ért véget a Belga Ngydíj pénteki második szabadedzése, azonban az ausztrál versenygépe nem sérült – árulta el a csapatfőnök.

Ricciardo megállt a pályán a Belga Nagydíj második szabadedzésén, miután a csapat arra kérte őt, állítsa le a motort – mint kiderült, hidraulikus szivárgás miatt, elővigyázatossági okokból kellett így tennie

Ennek ellenére a Renault-nál elégedettek lehetnek, hiszen a második tréninget Ricciardo a probléma ellenére is a 2. helyen zárta Max Verstappen mögött, mindössze 48 ezredmásodperces lemaradással. 

„Ami pénteken történik, az nem mindig reprezentatív szombatra és vasárnapra nézve – és ami számít, az a vasárnap” – nyilatkozta a Renault csapatfőnöke, Cyril Abiteboul. 

Látjuk, hogy az autónál történt előrelépés, kivéve Barcelonában, ahol nem találtuk a megfelelő beállítást” – folytatta a szakember. „Egy alacsony leszorítóerejű pályán, mint Silverstone, és egy ilyen szélsőséges aszfaltcsíkon is jók vagyunk.”

„Úgy érezzük, hogy a motor jól működik. Nyilván csalódottak vagyunk, hogy rövidebb volt a második edzés a hidraulikus probléma miatt, de ahogy én tudom, nem sérült a váltó, ami új volt, sem a motor – és ez a fontos.”

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!