Friss hírek

Bízik új fejlesztéseiben a Mercedes

A Mercedes motorsport-igazgatója, Toto Wolff arra számít, igazán nehéz dolguk lesz a hétvégi Japán Nagydíjon. Hiába domináltak az elmúlt években Szuzukában, a Ferrarit ezúttal nehéz lesz legyőzni.

A német istálló kettős győzelmet aratott a legutóbbi, oroszországi versenyen, ám a csapatnál jól tudják, a győzelemhez kellett az is, hogy a Ferrari balszerencsés legyen Szocsiban.

Toto Wolff éppen ezért azt mondja, nehéz dolguk lesz Japánban, ahová a Mercedes egyébként kisebb fejlesztésekkel érkezik majd.

„Azok után, hogy három versenyen nem sikerült nyernünk, a szocsi kettős győzelem nagyszerű érzés volt. Erős versenyt futottunk Oroszországban, a legtöbbet hoztuk ki a lehetőségeinkből, és Lewis és Valtteri is hibátlanul vezetett” – mondta a szakember. „44 pontot gyűjtöttünk, növeltük az előnyünket mindkét bajnokságban, és nagyon motiváltan érkezünk meg a hátralévő versenyekre.”

„Viszont a szocsi győzelem még nem változtat azon a tényen, hogy a Ferrari erősebben kezdte a szezon második felét, mint mi. Lesz néhány kisebb fejlesztés az autón Japánban, ami remélhetőleg segíteni fog minket abban, hogy megtegyünk egy lépést a helyes irányba. Viszont tudjuk, hogy tényleg mindent ki kell hoznunk az autókból és a gumikból, ha a győzelemért akarunk harcolni.”

„Szuzukában erős eredményeket értünk el, a hibrid érában az összes Japán Nagydíjat mi nyertünk, de idén arra számítunk, hogy komoly kihívás vár ránk riválisaink erőssége miatt. Szoros küzdelem lesz a pályán, amit már nagyon várunk. A céljaink a szezon utolsó negyedére világosak, és rajtunk múlik, hogy elérjük-e őket.”

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!