Bő egy órát csúszik az F1-es rajt Szingapúrban! - F1VILÁG.HU

Bő egy órát csúszik az F1-es rajt Szingapúrban!

A szakadó eső miatt várhatóan csúszik a Forma-1-es Szingapúri Nagydíj kezdése, a versenyautók egyelőre nem hagyhatják el a bokszutcát a kedvezőtlen körülmények miatt.

Már a szombati időmérőt is vizes pályán kezdte meg a mezőny, az eső azonban a kvalifikáció közben nem nehezítette a versenyzők dolgát. Arra viszont az előrejelzések alapján lehetett számítani, hogy a futam napjára érkezik némi csapadék az utcai pályára.

Bő 1 órával a start előtt aztán leszakadt az ég Szingapúrban, emiatt pedig a teljes rajtprocedúrát csúsztatják – magyarán a felvezető kör nem fog tudni magyar idő szerint 14 órakor elkezdődni, így a futam kezdése is csúszik.

 

A csapatok egyelőre a garázsban várakoznak, a következő tájékoztatást 13 óra 30 perckor adja majd a versenyirányítás. A pole pozícióból Charles Leclerc várhatja a piros lámpák kialvását. Az F1Világ Paddockban percről percre beszámolunk a szingapúri eseményekről.

Frissítés: A versenyirányítás megerősítette, a felvezető kör magyar idő szerint 15 óra 5 perckor kezdődik majd, a futam tehát bő egy órát csúszik.

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Bő egy órát csúszik az F1-es rajt Szingapúrban!
Lassan nekilát a saját váltó fejlesztésének az Aston Martin
Gasly gratulál Oconnak, de csalódott a saját versenye miatt
Stroll: Nem tudom, hogy sírjak, vagy nevessek…
A Ferrari elnézést kért Leclerc-től a Monacóban történtekért

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!