Bottas: A 2. helyről is tudunk nyerni - F1VILÁG.HU

Bottas: A 2. helyről is tudunk nyerni

HIRDETÉS
Valtteri Bottas, a Mercedes versenyzője úgy érzi, a második helyről is bőven van esélyük a győzelemre az F1-es Magyar Nagydíjon, így készen áll a vasárnapi harcra.
BUDAPEST, HUNGARY - AUGUST 03: Top three qualifiers Max Verstappen of Netherlands and Red Bull Racing, Valtteri Bottas of Finland and Mercedes GP and Lewis Hamilton of Great Britain and Mercedes GP celebrate in parc ferme during qualifying for the F1 Grand Prix of Hungary at Hungaroring on August 03, 2019 in Budapest, Hungary. (Photo by Will Taylor-Medhurst/Getty Images) // Getty Images / Red Bull Content Pool  // AP-2157MR1952111 // Usage for editorial use only // Please go to www.redbullcontentpool.com for further information. //

Bottas csupán 18 ezredmásodperccel csúszott le a pole pozícióról, miután Max Verstappen pályacsúccsal megszerezte azt. A finn összességében örül az eredményének, hiszen a hétvége nem indult jól számára, ehhez képest viszont nagyon jó köridőt sikerült kihoznia az autóból. 

„Az első szabadedzés majdnem teljes egészében kimaradt nekem, aztán csak néhány kört tudtam megtenni a második tréningen, majd szombat délelőtt kezdtem belejönni a ritmusba. Egyre jobb és jobb lett az időmérő, és elégedett voltam a végén a körömmel. Nagyon szoros volt Maxszal, egész hétvégén gyors volt, de majd a vasárnap számít igazán” – mondta Bottas.

„Sajnálatos, hogy ilyen kis különbséggel elszalasztottuk a pole-t, de gratulálok Maxnak és a Red Bullnak, egész hétvégén nagyon gyorsak voltak. De elégedett vagyok azzal, ahogy a hétvége kezdődött.” 

A kérdésre, képes lesz-e nyerni a második rajthelyről indulva, Verstappen így válaszolt: „Természetesen, azért vagyunk itt, hogy nyerjünk.”

A száguldó cirkusz mezőnye ezen a hétvégén a Hungaroringen vendégeskedik, az F1VILÁG.HU csapata pedig a helyszínről számol be a Magyar Nagydíj eseményeiről! Weboldalunk mellett érdemes figyelemmel kísérni Facebook-oldalunkat is, de természetesen elérhetőek vagyunk az Instagramon is!

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!