Kattints és kövesd velünk az Orosz Nagydíj eseményeit!

  Friss hírek

Bottas: A Mercedes kizárta Vettel szerződtetését

Valtteri Bottas állítja, a Mercedes vezetősége arról tájékoztatta őt, nem áll szándékukban leszerződtetni Sebastian Vettelt a 2021-es Forma-1-es szezonra.

A német versenyző az idei év végén távozik a Ferraritól, Toto Wolff, a Mercedes motorsport-igazgatója pedig nemrég azt mondta, nem zárhatja ki a négyszeres világbajnok szerződtetését, habár a prioritás számukra az, hogy jelenlegi versenyzőikkel hosszabbítsanak.

Bottas a minap egy interjúban azt mondta, nem félti a helyét, a Mercedes részéről ugyanis nincs szándék Vettel szerződtetésére.

„Nagyon őszinték vagyunk egymással csapaton belül, hogy mi is a helyzet, és hogy mennek a dolgok a szerződések tekintetében” – mondta Bottas a Sky Sports F1 televíziónak.

„Elég egyértelmű üzenetet kaptam, hogy nem, nem fontolgatják Seb szerződtetését, szóval azt mondtam, oké, akkor nincs miért aggódni.”

Bottas 2017-ben csatlakozott a Mercedeshez, azóta pedig mindig csak egyéves szerződést kapott a csapattól, a legutóbbi pedig 2020 végén lejár.

„Minden évben ugyanaz a helyzet. Nincs semmi különbség a többi szezonhoz képest. Mindig vannak egyeztetések, és a helyzet ugyanaz számomra. Elég viccesnek tartom, hogy még egy versenyt sem teljesítettünk idén, de már van, aki elveszi a helyem… Nevetek rajta néhányszor.”

„Nincs nyomás erről az oldalról, mert egyértelmű céljaim vannak az idei évre. A dolgok majd megoldódnak maguktól így vagy úgy, bárhogy is legyen. Egyáltalán nem stresszelek ezen.”

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

További cikkek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!