Bottas: Az autó javulni fog, és én is

Fotó: Mercedes
2019 Bahrain Grand Prix, Friday - LAT Images Valtteri Bottas Mercedes
Valtteri Bottas, a Mercedes versenyzője szerint szoros küzdelem várható az F1-es Bahreini Nagydíj időmérőjén köztük és a Ferrari között.

A Ferrari mindkét pénteki szabadedzést megnyerte, így már most látszik, hogy az Ausztrál Nagydíjon látottakhoz képest erősebb teljesítményt nyújt az olasz istálló Bahreinben. Bottas szerint azonban nekik még bőven van terük a javulásra, így egyáltalán nem aggódik – viszont biztos benne, hogy szoros lesz a pole-ért folyó csata.  

„Az első szabadedzés mindig nehéz egy kicsit Bahreinben, mert a pálya még piszkos és a hőmérséklete nagyon magas – sokkal magasabb, mint az időmérőn és a versenyen lesz” – nyilatkozta Bottas. 

„Az autó egyensúlya nem volt rendben az első edzésen, de elvégeztünk néhány módosítást a két gyakorlás között, és a másodikon már sokkal jobb volt. Úgy tűnik, hogy nagyon szoros lesz a verseny a Ferrari és köztünk, világos, hogy sokkal gyorsabbak, mint Melbourne-ben voltak” – folytatta a finn.

„Szóval lesz munkánk, hogy javítsunk a beállításokon és én személy szerint is tudok még fejlődni. Úgy tűnik, hogy kemény harc lesz holnap, ami egy nagyon izgalmas időmérőt eredményez majd.

Görgess tovább az újdonságokért!

HIRDETÉS

Kapcsolódó cikkek

HIRDETÉS
HIRDETÉS

További hírek

HIRDETÉS
HIRDETÉS

Exkluzív F1-es videók!

Imádod a Forma-1-et? Megnézel mindent, ami kedvenc sportágadról szól? Akkor ne maradj le YouTube-csatornánk újdonságairól sem!