Bottas azt mondja, hamarosan eldől az ő jövője is

Fotó: Red Bull
SPIELBERG,AUSTRIA,30.JUN.18 - MOTORSPORTS, FORMULA 1 - Grand Prix of Austria, Red Bull Ring, qualifying. Image shows Valtteri Bottas (FIN/ Mercedes). Photo: GEPA pictures/ Daniel Goetzhaber // GEPA pictures/Red Bull Content Pool // AP-1W4TA7DT92111 // Usage for editorial use only // Please go to www.redbullcontentpool.com for further information. //

A Mercedes versenyzője, Valtteri Bottas a Német Nagydíj helyszínén, Hockenheimben elárulta, arra számít, hamarosan döntés születik az ő jövőjéről is.

Lewis Hamilton szerződésének meghosszabbítását csütörtökön jelentette be a Mercedes: a brit 2020 végéig biztosan a német istállónál versenyez majd, ám azt még nem erősítette meg a csapat, hogy Bottas marad-e a csapattársa jövőre.

„Ami engem illet, nagyon örülök Lewisnak és a csapatnak. Szerintem ez mindkét fél számára egy nagyszerű hír” – mondta a finn versenyző.

„Ami pedig engem illet, természetesen remélem, hogy hamarosan lesznek híreim. Eléggé biztos vagyok abban, hogy így lesz.”

Bottas elárulta, saját maga egyeztet a Mercedes vezetőségével a folytatásról.

„Én tárgyalok személyesen, mert én szeretnék – azt preferálom, ha szemtől-szembe beszélhetek a csapattal. Persze minden tiszteletem a menedzsmentcsapaté, amely 2008 óta segített engem, hiszen hozzásegítettek ahhoz, hogy itt legyek most.”

„De egy ponton úgy éreztem, magam akarom csinálni, mert érdekel a saját jövőm, szeretek szemtől-szembe beszélni a főnökkel, számomra ez a legegyszerűbb módja.”

„De ettől függetlenül támogatnak engem. Ha bármilyen segítségre van szükségem, tanácsot adnak nekem.”

Görgess tovább, ez is érdekelhet!

HIRDETÉS

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Hozzájárulok, hogy az F1VILAG.HU hírlevel(ek)et küldjön számomra, és közvetlen üzletszerzési céllal megkeressen az általam megadott elérhetőségeimen saját vagy üzleti partnerei ajánlatával:*
Hozzájárulok (Az adatkezelés részletei »)

Ezeket is ajánljuk!

HIRDETÉS

További hírek

HIRDETÉS
HIRDETÉS
HIRDETÉS