Bottas: Egyértelműen jobb az autó, mint télen

Fotó: Mercedes
2019 Spanish Grand Prix, Friday - LAT Images Valtteri Bottas Mercedes
Valtteri Bottas szerint határozottan erősebb a Mercedes Barcelonában a téli tesztekhez képest, így megbizonyosodhattak arról, hogy jó irányba haladnak a fejlesztésekkel.

Bottas a Spanyol Nagydíj mindkét pénteki szabadedzését megnyerte, és habár autójában olajszivárgás volt az első gyakorláson, délután folytatni tudta a megkezdett munkát. 

A finn pilóta elmondta, egyértelmű, hogy a téli tesztekhez képest jelentős javulást ért el a Mercedes, és a hétvégére hozott fejlesztéseik is ígéretesnek tűnnek. 

„Mindig érdekes, amikor új elemeket teszünk az autóra, hogy hozzák-e azt a teljesítményt, amit kellene” – mondta Bottas a nap végén. 

„Nagyon jó érzés volt vezetni az autót, teljesen más, mint a téli teszteken, és úgy tűnik, hogy a kanyarbeli teljesítményünk javult. Az egyensúly is jobb már, szóval úgy tűnik, a helyes irányba haladtunk tél óta.”

„A mai nap jó volt, de még csak péntek van, és a Ferrari nagyon közel van. Úgy tűnik, sikerült előrelépést tennünk, de várnunk kell és meglátjuk, mit hoz a holnap.”

Görgess tovább az újdonságokért!

HIRDETÉS

Kapcsolódó cikkek

HIRDETÉS
HIRDETÉS

További hírek

HIRDETÉS
HIRDETÉS

Exkluzív F1-es videók!

Imádod a Forma-1-et? Megnézel mindent, ami kedvenc sportágadról szól? Akkor ne maradj le YouTube-csatornánk újdonságairól sem!