Friss hírek

Bottas elárulta, kinek szánta „b*****tok meg” üzenetét

Valtteri Bottas, a Mercedes versenyzője az Orosz Nagydíjon célba érkezésekor boldog üzenetváltásba kezdett a csapatrádión, ám egy kevésbé szép mondat is elhagyta a száját – a finn elmondta, kinek és miért küldte.

Lewis Hamilton 10 másodperces időbüntetését és bokszkiállását követően Bottas állt az élre, majd a finn pilóta meg is tudta őrizni vezető helyét, így végül ő állhatott a dobogó legfelső fokára az Orosz Nagydíjon. 

A leintéskor Bottas csapatrádión azt mondta, „akit érint, b*****tok meg!” – a finn elárulta, kritikusainak szeretett volna üzenni ezzel a mondattal, és „egyszerűen csak kijött” a száján. 

„Őszintén szólva nem értem azokat az embereket, akiknek szükségük van arra, hogy másokat kritizáljanak” – magyarázta Bottas. „Voltak olyanok, akik azt mondták, hogy adjam fel, de én olyan vagyok, hogy ezt soha nem tenném. Én csak újra minden jókívánságomat akartam küldeni nekik. Egyszerűen kijött.

„De a legfőbb dolog, hogy magabiztos vagyok, amikor a verenyhétvégékre jövök, és hiszem, hogy meg tudom csinálni, és mindig is ilyen leszek. Kell ez a gondolkodásmód.

„Boldog vagyok, még akkor is, ha a tegnap kemény volt, nem adtam fel, a pozitívumokra koncentráltam, és tudtam, hogy lesznek lehetőségeim. És a dolgok az én oldalamra álltak ma” – folytatta a finn. 

„Szóval igen, remélem, hogy tudom bátorítani az embereket, hogy ne adják fel, mert ez a legnagyobb hiba, amit el tudsz követni az életedben.”

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

További cikkek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!