Friss hírek

Bottas elégedett, Massa már kevésbé

Vegyes érzésekkel nyilatkoztak az Olasz Nagydíj pénteki szabadedzései után a Williams versenyzői.


Vegyes érzésekkel nyilatkoztak az Olasz Nagydíj pénteki szabadedzései után a Williams versenyzői.

Valtteri Bottas a 8. helyen zárta a második gyakorlást Monzában, elmondása szerint pedig okuk van az optimizmusra, mert hasznos munkát végeztek ma.

Hirdetés
 

„Jól ment a mai nap” – mondta elégedetten a finn. „Sikerült elvégeznünk a tervezett munkát, szóval rengeteg információ áll rendelkezésünkre a leszorítóerő-szintet, illetve a gumik teljesítményét illetően úgy a rövid, mint a hosszú etapokon.”

„Rengeteg még a tennivalónk holnapra, de összességében jó napunk volt. Azt gondolom, nagyon szoros lesz a küzdelem itt, és a mai napot, illetve a hosszú etapokat elnézve jó hétvégénk lehet. Persze még túl korai spekulálni, de azt gondolom, jó esélyünk lehet arra, hogy erősek legyünk itt.”

A Williams másik versenyzője, Felipe Massa technikai problémákkal küszködött ma, éppen ezért nem teljesen elégedett. A brazil mégis azt reméli, jó eredményt érhet el egyik kedvenc pályáján.

„Nem volt valami fantasztikus napom, mivel az első és a második edzésen is voltak gondjaink, ami miatt kevesebb időt tudtam a pályán tölteni, és kevesebbet tudtam tanulni az autóról” – mondta kissé csalódottan Massa.

„Kényelmes helyzetben vagyok most, hogy tegnap bejelentettem visszavonulási szándékomat, szóval arra összpontosítok, hogy a hátralévő 8 versenyen versenyképes legyek. Keményen fogok dolgozni a csapattal azért, hogy holnapra javítsunk az autón, és jó eredményt érjek el a Williamsnek egy olyan pályán, ami nagyon különleges számomra.”

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!