Bottas elégedett, Massa már kevésbé

Vegyes érzésekkel nyilatkoztak az Olasz Nagydíj pénteki szabadedzései után a Williams versenyzői.


Vegyes érzésekkel nyilatkoztak az Olasz Nagydíj pénteki szabadedzései után a Williams versenyzői.

Valtteri Bottas a 8. helyen zárta a második gyakorlást Monzában, elmondása szerint pedig okuk van az optimizmusra, mert hasznos munkát végeztek ma.

„Jól ment a mai nap” – mondta elégedetten a finn. „Sikerült elvégeznünk a tervezett munkát, szóval rengeteg információ áll rendelkezésünkre a leszorítóerő-szintet, illetve a gumik teljesítményét illetően úgy a rövid, mint a hosszú etapokon.”

„Rengeteg még a tennivalónk holnapra, de összességében jó napunk volt. Azt gondolom, nagyon szoros lesz a küzdelem itt, és a mai napot, illetve a hosszú etapokat elnézve jó hétvégénk lehet. Persze még túl korai spekulálni, de azt gondolom, jó esélyünk lehet arra, hogy erősek legyünk itt.”

A Williams másik versenyzője, Felipe Massa technikai problémákkal küszködött ma, éppen ezért nem teljesen elégedett. A brazil mégis azt reméli, jó eredményt érhet el egyik kedvenc pályáján.

„Nem volt valami fantasztikus napom, mivel az első és a második edzésen is voltak gondjaink, ami miatt kevesebb időt tudtam a pályán tölteni, és kevesebbet tudtam tanulni az autóról” – mondta kissé csalódottan Massa.

„Kényelmes helyzetben vagyok most, hogy tegnap bejelentettem visszavonulási szándékomat, szóval arra összpontosítok, hogy a hátralévő 8 versenyen versenyképes legyek. Keményen fogok dolgozni a csapattal azért, hogy holnapra javítsunk az autón, és jó eredményt érjek el a Williamsnek egy olyan pályán, ami nagyon különleges számomra.”

Görgess tovább az újdonságokért!

HIRDETÉS

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Hozzájárulok, hogy az F1VILAG.HU hírlevel(ek)et küldjön számomra, és közvetlen üzletszerzési céllal megkeressen az általam megadott elérhetőségeimen saját vagy üzleti partnerei ajánlatával:*
Hozzájárulok (Az adatkezelés részletei »)

Ezeket is ajánljuk!

HIRDETÉS

További hírek

HIRDETÉS
HIRDETÉS
HIRDETÉS