Bottas: Erős az autónk, de a következő két nap számít - F1VILÁG.HU

Bottas: Erős az autónk, de a következő két nap számít

HIRDETÉS
Fotó: Mercedes AMG Petronas Motorsport

A legjobb idővel zárta a Forma-1-es Olasz Nagydíj pénteki edzésnapját Valtteri Bottas, aki úgy érzi, jobban indult számára a hétvége, mint legutóbb, Belgiumban.

Bottas mindössze 5 századmásodperccel volt gyorsabb csapattársánál, Lewis Hamiltonnál a második monzai edzésen, és elmondása szerint elégedettek lehetnek, leginkább azért, mert sikerült elvégezniük a mára tervezett programot.

„Mindenekelőtt nagyon jó, hogy száraz maradt ma a pálya, mert minden előrejelzés azt mutatta, hogy az eső befolyásolhatja a mai programot, így az időmérő és a verseny előtt kevés időt tudtunk volna száraz pályán tölteni” – mondta a finn.

„De sikerült a teljes programot elvégeznünk. Az első edzésen valójában még meg is előztük magunkat ebben a tekintetben, mert még akkor is aggódtunk az időjárás miatt.”

Bottas hozzátette, nagyon elégedett versenyautója teljesítményével, így magabiztosan várja a folytatást.

„Azt gondolom, jó napunk volt – legalábbis jobbak az érzéseim, mint a belgiumi nyitónap után. Most minden jól indult. Az első edzés elején kicsit rossz irányba mentünk el a beállításokkal, de aztán sikerült változtatni ezen a második gyakorlásra, és az autó sokkal jobb lett.”

„Összességében pozitív napunk volt, az autó erősnek tűnik, de nyilván a következő két nap számít.”

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!