Bottas heteken belül tudni szeretné, merre tovább 2025-ben - F1VILÁG.HU

Bottas heteken belül tudni szeretné, merre tovább 2025-ben

HIRDETÉS
A jelenleg a Sauber Forma-1-es csapatánál versenyző Valtteri Bottas azt mondja, heteken belül tudni szeretné, hol folytatja pályafutását 2025-ben.
Valtteri Bottas, Stake F1 Team Kick Sauber ; 2024 Saudi Arabian Grand Prix, Formula One World Championship

A finn jelenleg érvényes szerződése a szezon végén lejár a hinwili istállónál, a múlt hétvégi Emilia-Romagna Nagydíj helyszínén, Imolában pedig a Williams motorhome-jában egyeztetett James Vowles csapatfőnökkel. Bottast Monte-Carlóban meg is kérdezték erről, ő azonban azt mondta, egyelőre nincsenek fejlemények jövőjével kapcsolatban, nem írt alá egyetlen csapattal sem.

„Sajnos nincsenek hírek, semmit sem tudok hozzátenni a múlt hétvégiekhez” — mondta újságíróknak nyilatkozva a finn versenyző. „Nem írtam alá sehova jelenleg.”

„Szeretném, ha hamarosan rendeződne a dolog, ez minden csapatra értendő szerintem, hiszen tényleg mozognak a dolgok. Szóval remélhetőleg a következő hetekben már tudni fogom.”

A Vowlesszal való egyeztetéseivel kapcsolatban Bottas elárulta, jól elcseverésztek egymással Imolában, hiszen mindig is jó kapcsolatban voltak.

„Jó beszélgetés volt, mindig jó beszélgetni egy régi baráttal. Ittunk egy jó kávét!” — mondta Bottas, aki 2017 és 2021 között a Mercedesnél dolgozott együtt a Williams jelenlegi főnökével.

„Mindig jó volt a kapcsolatunk. Nyilván voltak bizonyos dolgok, az emberek rápörögtek, a rádióbeszélgetésekre köztünk. De ezt felnagyította a közösségi média. A kapcsolatom mindig jó és őszinte volt vele.”

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!