Friss hírek

Bottas is magabiztos a szabadedzések után

A Mercedes uralta az F1-es Monacói Nagydíj csütörtöki edzésnapját, így Valtteri Bottas is magabiztosan nyilatkozott az autó teljesítményét illetően.

Bottas az első szabadedzésen a 3., a második tréningen pedig a 2. helyen végzett, míg csapattársa, Lewis Hamilton mindkét gyakorlást megnyerte. 

Hamilton az első edzésnapot követően elmondta, szerinte mindenki olyan autóra vágyik, mint az övék, ugyanis Monacóban éppen arra van szükség, hogy a versenygép megbízható legyen és a maximumig tudják nyomni

Bottas is ilyen tapasztalatokkal távozott az első edzésről, elégedett a Mercedesszel, így már csak a beállítások finomhangolása van hátra

„Ez egy jó nap volt számunkra. Az előző években néha nehéz volt vezetni az autót, de ma nagyon rendben volt, mindenre fogékony, élveztem” – mondta Bottas. 

„Meg kell találni a határokat ezen a pályán, és kényelmesen éreztem magam ebből a szempontból, tudtam a maximumig nyomni, ami egy jó jel” – folytatta a finn. 

„Most finomhangolnunk kell a beállításokat, és meg kell bizonyosodnunk arról, hogy jó irányba haladunk. Azt hiszem, jól kezdődött a hétvége, de ez Monaco, így bármi megtörténhet.”

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

További cikkek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!