Bottas izgatottan várja a tesztet - F1VILÁG.HU

Bottas izgatottan várja a tesztet

HIRDETÉS

Izgatottan várja már az eheti, silverstone-i tesztet a Williams istálló teszt –és tartalékversenyzője, Valtteri Bottas.


Izgatottan várja már az eheti, silverstone-i tesztet a Williams istálló teszt –és tartalékversenyzője, Valtteri Bottas.

A grove-i gárda a Marussiához és a HRT-hez hasonlóan csütörtökön és pénteken Silverstone-ban bonyolítja le a fiatal versenyzők tesztjét, ahol a finn pilóta róhatja majd a köröket az FW34-es versenygéppel.

„Nagyon várom már a tesztet” – mondta Bottas.

„Eddig összesen csupán négy tesztnapot töltöttem el Forma-1-es autó volánja mögött a szabadedzéseken kapott lehetőségeken kívül, szóval tényleg szeretnék még jó pár kilométert megtenni.”

„Van néhány érdekes dolog, amit tesztelünk ezen a héten, valamint egy versenyszimuláció is tervben van, ami – feltéve, ha az időjárás kegyes lesz – hasznos tapasztalat lesz számomra.”

„Alig várom, hogy megtegyek néhány hosszabb etapot az FW34-essel, és, hogy erősítsem kapcsolatomat a mérnökökkel. Pénteken esett Silverstone-ban, szóval remélem, hogy ezúttal száraz lesz a pálya, mivel ezen a helyszínen igazán élvezetes vezetni.”

Az említett három csapat a pálya hivatalos vonalvezetésén róhatja a köröket csütörtökön, pénteken pedig az ún. „International” aszfaltcsíkon.

„Jól ismerem a vonalvezetést, de az „International” elnevezésű aszfaltcsík új kihívás lesz számomra” – nyilatkozta Bottas.

Hirdetés

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!