Bottas: Nem katasztrófa, hogy Hamilton legyőzött - F1VILÁG.HU

Bottas: Nem katasztrófa, hogy Hamilton legyőzött

HIRDETÉS
Valtteri Bottas, a Mercedes versenyzője nem teljesen elégedett az autó időmérőn látott teljesítményével, azonban a probléma nem ma jelentkezett.
Fotó: Mercedes

Bottas csapattársa, Lewis Hamilton mögött a 4. rajtpozíciót szerezte meg a Bahreini Nagydíj időmérő edzésén, ám mindössze 7 századmásodperccel maradt el a brit köridejétől.

„Rendben volt az időmérő, de lehetett volna jobb is” – nyilatkozta Bottas. „Elég szoros volt Lewis és köztem, azt hiszem, hogy a korai körökben jobb köröket teljesített a Q2-ben, így üldöznöm kellett őt. A Q3-ban elégedett voltam, de egész hétvégén nem tudtam összerakni egy olyan kört, ami rendben lett volna.”

Bottas elmondta, tudja, hogy hol tudott volna gyorsabb lenni, ám az autó nem volt 100 százalékos a kvalifikáción. A finn mindemellett hozzátette, egyáltalán nem bánkódik amiatt, hogy nem sikerült csapattársa, Hamilton előtt végeznie.

„Arról beszélünk, hogy néhány századdal maradtam el Lewistól, szóval ez nem katasztrófa. Amit ma látunk, az az, hogy az egyenesbeli tempónk marad el a Ferraritól. Van néhány kanyar, ahol erősebbek, több olyan, ahol hasonlóak vagyunk, és van néhány, ahol mi vagyunk a jobbak.”

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!