Bottas: Nem lehetek elégedett a 4. hellyel - F1VILÁG.HU

Bottas: Nem lehetek elégedett a 4. hellyel

HIRDETÉS
Fotó: Mercedes

Miközben csapattársa, Lewis Hamilton parádés győzelmet aratott a Szingapúri Nagydíjon, Valtteri Bottas csupán a 4. helyen futott be az éjszakai versenyen a Mercedesszel.

A finn versenyző a leintés után azt mondta, természetesen nem elégedett, ám mivel már az időmérőn sem szerepelt jól, nehéz volt előrébb lépnie a versenyen.

„Nem sok minden történt a versenyen – abban bíztam, hogy több tényező szerepet játszik majd, és egy kicsit felkavarja az állóvizet” – mondta Bottas.

„Csupán egyszer kellett beküldeni a biztonsági autót – még a verseny legelején –, de túl korán jött ahhoz, hogy bokszkiállásokat generáljon. Ezen a pályán nehéz követni a másikat, pláne előzni, szóval amint kiment a biztonsági autó, elég eseménytelen versenyünk lett.”

„Az első etap a hiperlágy gumikon elég simán ment. Tudtuk, hogy a második etap a lágy keverékkel már nehezebb lesz, mert túl hosszúnak ígérkezett az etap, és a verseny vége felé a gumik már teljesen elfogytak.”

„Nem lehetek elégedett a 4. hellyel, de a szombati időmérő után nehéz volt jobb eredményt elérni. Viszont a csapat még így is remek versenyt zárt, ami nagyszerű, hiszen mindenki nagyon keményen dolgozik azon, hogy javítson az autón és a beállításokon Szingapúrra.”

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!