Bottas: Nem szerződtem le a Ferrarival!

A Williams istálló versenyzője, Valtteri Bottas cáfolta azokat a sajtóhíreket, melyek szerint előszerződést kötött a Ferrari csapatával – azt azonban elismerte, jövője továbbra is nyitott.


A Williams istálló versenyzője, Valtteri Bottas cáfolta azokat a sajtóhíreket, melyek szerint előszerződést kötött a Ferrari csapatával – azt azonban elismerte, jövője továbbra is nyitott.

Bottas jelenleg érvényben lévő kontraktusa az idei szezont követően jár le a Williamsnél, nemrégiben pedig olyan hírek kaptak szárnyra, melyek szerint a finn jövőre honfitársát, Kimi Räikkönent válthatja a Ferrarinál.

Räikkönen idei szerződése szintén lejár a szezon után, habár opciója van arra, hogy 2016-ra is a csapatnál maradjon.

Amikor az AUTOSPORT című angol szaklap a jövőjével kapcsolatos pletykákról faggatta Bottast, az ifjú versenyző így felelt: „Rengeteg történetet hallottam.”

„Elég vicces hallani ezeket, hiszen elvégre te tudod, mi a helyzet, és mi az, ami nem igaz. A tény jelen pillanatban az, hogy az idei szezonra összpontosítok, a maximumot nyújtom a csapatnak, a többit pedig még nem tudom.”

Amikor konkrétan rákérdeztek arra, igazak-e a hírek, melyek szerint megállapodott a Ferrarival, Bottas így válaszolt: „Nem.”

A finn tehetség elárulta, menedzsmentje gondoskodik a jövőjéről Didier Coton vezetésével, akit a Mercedes motorsport-igazgatója, Toto Wolff támogat.

„Mindig rengeteg pletyka lát napvilágot, de én nem igazán foglalkozom ezekkel, ez a menedzsmentem dolga” – folytatta Bottas.

„Nincsen szerződésem jövőre a Williamsszel. A menedzsmentem tárgyal velük, és talán van néhány dolog, amit el sem mondtak nekem, őket kellene megkérdezni. De ahogy mondtam, jelenleg nem gondolkozom a váltáson, arra koncentrálok, hogy a legtöbbet hozzam ki a szezonból.”

„Természetesen előbb-utóbb jó lenne tudni, merre tovább, de még túl korán van.”

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Hozzájárulok, hogy az F1VILAG.HU hírlevel(ek)et küldjön számomra, és közvetlen üzletszerzési céllal megkeressen az általam megadott elérhetőségeimen saját vagy üzleti partnerei ajánlatával:*
Hozzájárulok (Az adatkezelés részletei »)

Görgess tovább az újdonságokért!

HIRDETÉS

Kapcsolódó cikkek

HIRDETÉS
HIRDETÉS

További hírek

HIRDETÉS
HIRDETÉS

Exkluzív F1-es videók!

Imádod a Forma-1-et? Megnézel mindent, ami kedvenc sportágadról szól? Akkor ne maradj le YouTube-csatornánk újdonságairól sem!