Bottas nem tart attól, hogy véget ér F1-es pályafutása

Valtteri Bottas Mercedes
Fotó: Hungaroring
A Mercedes versenyzője, Valtteri Bottas nem aggódik amiatt, hogy Forma-1-es pályafutása véget érhet, amennyiben jelenlegi csapata nem hosszabbítja meg szerződését a következő idényre.

Bottas kontraktusa a 2019-es szezon végén jár le, helyére pedig jó eséllyel pályázik Esteban Ocon.

Toto Wolff, a Mercedes motorsport-igazgatója várhatóan még augusztusban döntést hoz arról, a csapat milyen felállással folytatja 2020-ban.

Bottas azt mondja, kíváncsian várja, miképp dönt a Mercedes – ám a finn pilótának vannak tervei arra az esetre, ha a Mercedes nem mellette teszi le voksát.

„A helyzet nem változott, minden nyitott, és várom, hogy informáljon a csapat” – fogalmazott Bottas, akinek van „B- és C-terve is”.

„Az az érzésem, hogy így vagy úgy, de minden rendben lesz. Ennél többet nem tudok mondani, mivel nem tudom, mi a helyzet.”

Bár voltak rossz versenyei idén, Bottas úgy érzi, alapvetően jó teljesítményt nyújtott a 2019-es szezon első felében.

„Volt egy kis balszerencsém, Silverstone-ban például a győzelemért harcolhattam volna. Németország és Budapest lerontotta az átlagomat, de ez van. Tovább kell nyomnom.”

Görgess tovább az újdonságokért!

HIRDETÉS

Kapcsolódó cikkek

HIRDETÉS
HIRDETÉS

További hírek

HIRDETÉS
HIRDETÉS

Exkluzív F1-es videók!

Imádod a Forma-1-et? Megnézel mindent, ami kedvenc sportágadról szól? Akkor ne maradj le YouTube-csatornánk újdonságairól sem!