Bottas Perezről: Nem vághatsz úgy neki egy versenynek, hogy nem hiszel a győzelemben! - F1VILÁG.HU

Bottas Perezről: Nem vághatsz úgy neki egy versenynek, hogy nem hiszel a győzelemben!

A jelenleg az Alfa Romeo színeiben versenyző Valtteri Bottas szerint az önbizalom hiánya miatt nem tudja tartani a lépést Max Verstappennel Sergio Perez.
Valtteri Bottas (FIN) Alfa Romeo F1 Team C43.
Formula 1 World Championship, Rd 18, Qatar Grand Prix, Friday 6th October 2023. Doha, Qatar.

Bottas korábban éveken át volt Lewis Hamilton csapattársa a Mercedesnél, ám rendre kikapott a hétszeres világbajnoktól. Ennek ellenére azt mondja, soha nem veszítette el a hitét, és mindig bízott a saját képességeiben: „Mint korábban, most is hiszem, hogy egy jó napomon bárkit le tudok győzni” — fogalmazott a finn.

A korábbi Mercedes-versenyző szerint Sergio Perez számára az okozza a legnagyobb problémát, hogy egész egyszerűen nincs meg a kellő önbizalma Max Verstappen ellen.

„Pontosan. Nem lehet úgy nekivágni egy versenyhétvégének, hogy azt gondolod, lehetetlen a győzelem. Akkor már el is vesztél. Ez egy sport, mindig hinned kell a saját képességeidben” — mondta a Motorsport-Magazin.com című lapnak a finn.

„Ha nincs meg az önbizalmad, akkor egy spirálba kerülsz. Amikor azt nézem, min megy keresztül Checo, azt látom, hogy egyértelműen hiányzik az önbizalma. És ez látszik az eredményekben is.”

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!