Eifel Nagydíj
Megosztás itt: facebook
Facebook
Megosztás itt: twitter
Twitter
Megosztás itt: email
Email
Megosztás itt: whatsapp
WhatsApp

Bottas: Problémás zárónap, de eredményes teszt

Nem volt problémamentes a Mercedes Forma-1-es csapatának csütörtöki tesztnapja, Valtteri Bottas szerint azonban rendkívül sikeres tesztet tudhatnak maguk mögött.


Nem volt problémamentes a Mercedes Forma-1-es csapatának csütörtöki tesztnapja, Valtteri Bottas szerint azonban rendkívül sikeres tesztet tudhatnak maguk mögött.

A barcelonai zárónap délelőttjén Lewis Hamilton rótta volna a köröket a mesterségesen feláztatott pályán, elektronikai hiba miatt azonban a brit nem tudott pályára gurulni.

A Mercedes aztán délutánra orvosolta a problémát, így Valtteri Bottas 68 kört meg tudott tenni a W08-as modellel.

„Sajnos a mai napunk egy kicsit rövidebb volt, mint reméltük, de összességében remekül alakult ez a négy tesztnap itt Barcelonában” – mondta a finn tehetség.

„Csapatként a legtöbbet hoztuk ki ebből a hétből – rengeteg kilométert megtettünk, és sokat tanultunk.”

„Ma volt néhány remek etapunk az esőgumikkal és az intermediate abroncsokkal, mielőtt átváltottunk slickekre. Érdekes teszt volt a nedves körülmények között, és hasznos információkat gyűjtöttünk az intermediate gumikról.”

„A napot száraz gumis hosszú etapokkal zártuk, hogy még jobban megértsük ezeket az abroncsokat Melbourne előtt.”

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Hozzájárulok, hogy az F1VILAG.HU hírlevel(ek)et küldjön számomra, és közvetlen üzletszerzési céllal megkeressen az általam megadott elérhetőségeimen saját vagy üzleti partnerei ajánlatával:*
Hozzájárulok (Az adatkezelés részletei »)

Ezeket is ajánljuk!