Friss hírek

Bottas sosem volt ennyire csalódott

Valtteri Bottas, a Mercedes pilótája renkdívül csalódott a 2018-as év után, és úgy gondolja, ez volt az eddigi legrosszabb F1-es szezonja.

Valtteri Bottas, a Mercedes pilótája rendkívül csalódott a 2018-as év után, és úgy gondolja, ez volt az eddigi legrosszabb F1-es szezonja.

Hirdetés
 

Bottas idén győzelem nélkül zárta a szezont, pedig csapattársa, Lewis Hamilton megnyerte a világbajnoki címet. A finn versenyző nagyon csalódott az idei szzeon után, és elmondta, sokkal rosszabbul érzi magát, mint tavaly ilyenkor.

A Mercedes pilótája számára balszerencsésen indult a szezon – Bakuban átvehette volna a vezetést a bajnokságban, azonban akkor az élről esett ki. A finn másik lehetősége Szocsiban adódott, akkor viszont csapatutasításra át kellett adnia helyét a bajnoki címért küzdő Hamiltonnak.

„Ez a szezon határozottan másképp is alakulhatott volna” – kezdte Bottas.

„Természetesen mindig csalódást keltő dolog, ha visszatekintek, hogy hogyan alakult” – mondta, hiszen eddig évről évre sikerült fejlődnie és jobban szerepelnie, mint korábban.

„Aztán jött 2018” – folytatta. „Emlékszem, amikor az elmúlt évben ugyanekkor csalódott voltam a szezonom miatt. Nem sikerült elérnem a célomat, de legalább nyertem pár futamot.”

„Ezért most sokkal nagyobb a csalódottságom – úgy gondolom, ez volt az eddigi legrosszabb szezonom.”

Toto Wolff, a Mercedes csapatfőnöke nemrégiben úgy nyilatkozott, télen az egyik fő feladatuk az lesz, hogy Bottast segítsék abban, hogy visszatérjen év eleji formájához.

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!