Friss hírek

Bottas szoros időmérőre és versenyre számít

Pazar formában kezdte a Forma-1-es Japán Nagydíj hétvégéjét Suzukában Valtteri Bottas. A Mercedes versenyzője mindkét edzésen a leggyorsabb volt pénteken.

A világbajnoki pontverseny jelenlegi 2. helyezettje azt mondja, bár a Mercedes autója úgy a versenytempó, mint az időmérős teljesítmény tekintetében űtőképes, szoros küzdelmet vár vasárnap.

„Nagyon pozitív napot zártunk. Mindig nagyon élvezetes vezetni itt ezekkel az autókkal” – mondta a finn.

Hirdetés
 

„Nagyon elégedett vagyok az autóval úgy összességében, kezdettől fogva jó volt vezetni. Persze azt hiszem, még tudunk kisebb változtatások eszközölni, hogy javítsunk az egyensúlyon, de összességében a rövid- és hosszú etapokon is jónak tűnt a helyzet.”

„Néhány szombati gumit is felhasználtunk ma, az időjárás pedig végig jó volt, szóval sokat körözhettünk, ami nagyszerű. Arra számítunk, hogy vasárnap az időmérő és a verseny is szoros lesz, szóval tovább kell nyomnunk. Lesz egy váratlan pihenőnk szombaton, de biztos vagyok benne, hogy a csapat azért lefoglal majd: mélyre ásunk az adatokban, és a legtöbbet hozzuk ki belőlük.”

A tájfunveszély miatt a Japán Nagydíj szombati programját törölték, így az időmérőt is vasárnap, magyar idő szerint hajnali 3 órakor tartják. A futam magyar idő szerint 7 óra 10 perckor kezdődik.

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!