Friss hírek

Bottas: Tíz sör, és rendben leszek

Valtteri Bottas, a Mercedes versenyzője vezető helyről esett ki az Azeri Nagydíj futamán – a finn pilóta rendkívül csalódott az eredmény miatt, ám tisztában van vele, hogy a balszerencse-faktor a motorsport része.

Bottas igencsak elnyújtotta a szuperlágy abroncsokon futott etapját, így az első helyről csak akkor hajtott ki a bokszba, amikor a két Red Bull balesete miatt beküldték a pályára a biztonsági autót.

A második helyen autózó Vettel, valamint Hamilton is a bokszba hajtott, így Bottas megtartotta a vezető helyet, és ugyan kialakult egy kis csata a Ferrarik és a Mercedesek között az új rajtot követően, végül sikerült az első pozícióban maradnia. Azonban a finn néhány pillanat múlva ráhajtott egy törmelékre, amely azonnal defektet okozott autóján, és kiállni kényszerült.

Nehéz bármit is mondani. Mindenki látta, mi történt. Ez csak balszerencse, pech” – nyilatkozta a futamot követően a csalódott Bottas. „Talán megiszok 10 sört, és rendben leszek.”

Bottas tisztában van vele, hogy a motorsportban előfordul az ilyesmi, azonban most egy győzelmet veszített el, ezért nagyon csalódott.

Túlleszek rajta, ez a versenyzés része, de jelen pillanatban még nagyon fáj” – folytatta a finn.

„Az utcai pályák nehezek, ha sok baleset történik. Mindig van valami gond, és ez most egyszerűen balszerencse volt. Fogalmam nem volt róla, hogy átmentem valamin, nem láttam és hallottam semmit.”

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!