Bottas tudja, jövőre sokat tanulhat Massától

A Williams istálló versenyzője, Valtteri Bottas meg van győződve arról, 2014-ben rengeteget fog majd tanulni új csapattársától, Felipe Massától.


A Williams istálló versenyzője, Valtteri Bottas meg van győződve arról, 2014-ben rengeteget fog majd tanulni új csapattársától, Felipe Massától.

Massa a Ferraritól érkezik a Williams csapatához, tapasztalatával pedig nagyban hozzájárulhat majd a grove-i gárda előmeneteléhez.

Nemcsak a csapat, hanem Bottas is profitálhat az ő érkezéséből, hiszen rengeteget tanulhat a rutinos pilótától.

„Még nehéz megmondani, mit leshetek el tőle, de minden versenyzőtől lehet tanulni valamit, legyen szó akár a vezetési stílusról, akár az autó beállításáról” – mondta a finn tehetség.

„Sokat látott már, a Ferraritól érkezik, és talán vannak olyan dolgok, melyeket ők másképp csinálnak, úgyhogy talán lehet tanulni valamit. Nyilvánvalóan nyitott szemmel járok majd, ha pedig lesz mit tanulni, kihasználom majd a lehetőséget.”

Bottas hozzátette, minden előszezoni teszten ott lesz majd, és még akkor is kimegy a pályára, amikor nem ő, hanem csapattársa ül autóba. A két versenyző várhatóan fele-fele arányban osztozik majd a téli tesztnapokon.

„Akár vezetek, akár nem, ott leszek az összes teszten. A szezon elején nagyon fontos lesz számomra, hogy ott legyek, és lássam, hogy van-e valami gond az autóval, miképp kell kezelni, és hogyan kell megoldani a problémákat.”

Görgess tovább, ez is érdekelhet!

HIRDETÉS

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Hozzájárulok, hogy az F1VILAG.HU hírlevel(ek)et küldjön számomra, és közvetlen üzletszerzési céllal megkeressen az általam megadott elérhetőségeimen saját vagy üzleti partnerei ajánlatával:*
Hozzájárulok (Az adatkezelés részletei »)

Ezeket is ajánljuk!

HIRDETÉS

További hírek

HIRDETÉS
HIRDETÉS
HIRDETÉS