Bottas úgy érzi, jól kezdett a Mercedesnél

Tisztességesen kezdte mercedeses pályafutását az ausztráliai harmadik hellyel Valtteri Bottas – ezt ő maga mondta a minap egy interjúban.


Tisztességesen kezdte mercedeses pályafutását az ausztráliai harmadik hellyel Valtteri Bottas – ezt ő maga mondta a minap egy interjúban.

Bottas a ferraris Sebastian Vettel, valamint csapattársa, Valtteri Bottas mögött a 3. pozícióban ért célba a 2017-es Forma-1-es idény első versenyén, Ausztráliában.

Hirdetés
 

„Mindig komoly célokat tűzök ki magam elé, de szerintem ez jól működik nálam” – mondta a finn tehetség.

„Ettől ugyanis még keményebben dolgozom. Ezen a hétvégén semmi negatívumot nem tapasztaltam magamon, egyszerűen jó, hogy tisztában vagyok az erősségeimmel és a gyengeségeimmel.”

„Összességében azt gondolom, hogy bár voltak időszakok, amikor nem éreztem ideálisnak a helyzetet, tisztességes formában kezdtem a csapatnál. Tudom, hogy több van még bennem, és továbbra is dolgoznom kell, és akkor már rendben leszünk. Hiszek a képességeimben.”

„Úgy érzem, komoly támogatást kapok a csapattól, mindenki igyekszik segíteni. Ha bármilyen kérdésem van, vagy információra van szükségem, mindig ott van valaki, aki segít.”

„Szerintem ez egy olyan sport, ahol senki sem tud egyedül megcsinálni valamit, igazi csapatmunkára van szükség.”

Ahogy Hamilton, úgy Bottas is azt mondja, a Mercedesnek sokat kell még dolgoznia a gumikezelésen.

„Főleg a verseny második fele volt nagyon jó, ennek örülök is. A tempó rendben volt, az autó pedig sokkal jobban viselkedik a lágy gumikon. A legfőbb dolog viszont az, hogy megértsük az ultralágy abroncsokat.”

„Nagyon le voltunk maradva, csúszkáltunk ide-oda, nem volt tapadás. Összességében azt gondolom, jól alakult az első versenyem a csapattal, habár nem volt olyan sok idő a felkészülésre.”

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!