Friss hírek

Bottas üléspróbán járt a Mercedesnél

Lapértesülések szerint karácsony előtt a Mercedes Forma-1-es csapatának brackley-i központjában járt Valtteri Bottas. A finn versenyző állítólag már egy üléspróbát is megejtett a világbajnok csapatnál.Lapértesülések szerint karácsony előtt a Mercedes Forma-1-es csapatának brackley-i központjában járt Valtteri Bottas.

Hirdetés
 

A legfrissebb hírek szerint a jelenleg még a Williams szolgálatában álló finn versenyző lesz a visszavonuló világbajnok, Nico Rosberg utódja a német istállónál.

Bár hivatalos megerősítés mindezidáig még nem történt, úgy tudni, Bottas nemrég Brackley-ben járt, ahol már egy üléspróbán is részt vett, és leült a Mercedes mérnökeivel is egyeztetni, hogy a lehető legjobban menjen a felkészülés a 2017-es évadra.

Azt egyelőre nem tudni, hogy a felek aláírták-e már a végleges szerződést, ám a látogatás a legbiztosabb jele annak, hogy Bottas és a Mercedes megállapodtak egymással.

Mint ismert, a Williams annak fejében engedte el fiatal tehetségét a Mercedeshez, hogy meggyőzi Felipe Massát a maradásról. Úgy tudni, a brazil még egy évig marad a Forma-1-ben, bár hivatalos bejelentés ezzel kapcsolatban sem született még.

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!