Friss hírek

Bottast méltatja Hamilton: A legjobb csapattárs, akivel valaha dolgoztam!

Csapattársát, a Mercedestől év végén távozó Valtteri Bottast méltatta a Forma-1 hétszeres világbajnoka, Lewis Hamilton.

Bottas hétfőn jelentette be, 2022-ben már az Alfa Romeo színeiben áll rajthoz a királykategóriában, öt szezon után tehát távozik a Mercedestől.

Bottasszal közösen a Mercedes négy konstruktőri világbajnoki címet szerzett eddig, Hamilton pedig közösségi oldalán méltatta csapattársát.

„Rendkívül büszke vagyok arra, hogy az elmúlt öt évben Valtteri Bottas oldalán dolgozhattam” – mondta a hétszeres világbajnok. „Közösen a tagjai voltunk egy csapatnak, mely négy konstruktőri világbajnoki címet szerzett, és motiváltuk egymást, hogy keresztülmenjünk a hullámhegyeken és hullámvölgyeken.”

„Ő volt a legjobb csapattárs, akivel valaha dolgozhattam. A sebességed és ellenállóképességed lenyűgöző, de ami kiemelkedő volt számomra, az az emberséged. Nagyszerűbb vagy, mint gondolnád, és tudom, hogy fényes jövő áll előtted.”

„Köszönöm Valtteri a támogatásod és lenyűgöző munkád ennél a csapatnál. Hiányozni fogsz. A legjobbakat kívánom neked a jövőre, fejezzük ezt be szépen, és szerezzük meg azt a nyolcadik bajnoki címet a csapatnak!”

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

További cikkek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!