Orosz Nagydíj

Boullier: Nem is jöhettek volna rosszabbkor a pletykák

Kiakadt a távozásáról szóló pletykák miatt a Lotus Forma-1-es csapatát irányító Eric Boullier.


Kiakadt a távozásáról szóló pletykák miatt a Lotus Forma-1-es csapatát irányító Eric Boullier.

Nemrégiben ütötték fel fejüket azok a szóbeszédek, melyek szerint a francia szakember elhagyja az enstone-i gárdát – a pletykák arról szóltak, a Force India vezérkarában folytathatja pályafutását, hétfőn azonban cáfolta ezeket a sajtóhíreket.

„Nem kaptam semmiféle ajánlatot, és nem távozom a csapattól!” – szögezte le akkor Boullier.

A Lotus csapatfőnöke a Speed Week című lapnak adott nyilatkozatában aztán később kifejtette, nagyon nem örül a pletykáknak, gőzerővel folyik ugyanis a 2014-es idényre való felkészülés, most mégis magyarázkodnia kell saját csapatán belül is.

„A 2014-es idényre készültünk gőzerővel, egyik értekezletről rohantam a másikra, korán keltem és későn feküdtem. Minden nap padlógázzal nyomtuk, és aztán megjelenik egy ilyen sztori” – fakadt ki a szakember.

„Nemcsak arról van szó, hogy meg kell magam védenem odakint, de a gyárban is el kell mondanom a srácoknak, hogy semmi sem igaz ezekből a hírekből. A pletykák gyorsan elterjednek egy F1-es csapatnál.”

„De tudniuk kellene, hogy még itt vagyok, és nem is megyek sehová.”

Boullier kifejtette, nem is jöhettek volna rosszabbkor a távozásáról szóló hírek, jelenleg ugyanis éjt nappallá téve dolgoznak, hiszen jelentősen változnak a Forma-1 szabályai, az első előszezoni tesztet pedig már január végén megrendezik.

„Egy olyan szakaszban járunk, ahol minden perc számít, hiszen fel kell készítenünk az autót az első jerezi tesztre, január végére. Szóval egyszerűen időt és energiát pazaroltuk ezzel az egésszel!”

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

HIRDETÉS

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Hozzájárulok, hogy az F1VILAG.HU hírlevel(ek)et küldjön számomra, és közvetlen üzletszerzési céllal megkeressen az általam megadott elérhetőségeimen saját vagy üzleti partnerei ajánlatával:*
Hozzájárulok (Az adatkezelés részletei »)

Ezeket is ajánljuk!

HIRDETÉS

További hírek

HIRDETÉS
HIRDETÉS
HIRDETÉS