Bővült a lista: Ekkor lesznek az F1-es autóbemutatók! - F1VILÁG.HU

Bővült a lista: Ekkor lesznek az F1-es autóbemutatók!

HIRDETÉS
A jelenleg rendelkezésre álló információk alapján a Ferrari Forma-1-es csapata kezdi az autóbemutatók sorát: az olasz istálló február 11-én rántja le a leplet új modelljéről, és a riválisok is folyamatosan jelentik be saját dátumukat.
LONDON, ENGLAND - FEBRUARY 17:  The RB11 featuring the 2016 livery is unveiled during the launch event for PUMA and Red Bull Racing's 2016 Livery and Teamwear at Old Truman Brewery on February 17, 2016 in London, England.  (Photo by Clive Mason/Getty Images), launch, presentation,

A Ferrari 2020-ban is a Sebastian Vettel – Charles Leclerc párossal vág neki a Forma-1-es világbajnokság küzdelmeinek. A maranellói gárda ezúttal nem olaszországi főhadiszállásán leplezi le idei betontorpedóját, hanem egy különleges helyszínen bemutatózik.

A Scuderia a Reggio Emilia nevű kisvárosban tartja prezentációját, méghozzá azon apropóból, hogy 223 évvel ezelőtt itt született meg az olasz trikolór, mely aztán Olaszország nemzeti zászlaja lett. A pontos helyszín pedig a Romolo Valli városi színház lesz: a bemutató február 11-én, 18 óra 30 perckor kezdődik.

A Ferrari után a Renault következik az autóbemutatók sorában: a francia istálló február 12-én, Párizsban mutatja meg a nagyközönségnek vadonatúj modelljét, melyet idén Daniel Ricciardo mellett Esteban Ocon terelgethet.

Bár hivatalos bejelentés még nem érkezett, úgy hírlik, ezen a napon bemutatózik a Red Bull Racing csapata is.

Február 13-án aztán a McLaren következik, majd 14-én a világbajnoki címvédő Mercedes is megmutatja magát: a W11-es kódjelű modellt Silverstone-ban rögtön pályára is viszi Lewis Hamilton és Valtteri Bottas, így az új autóról azonnal jó sok fotó és videó készül, melyeket természetesen az F1VILÁG.HU-n is bemutatunk.

Szintén Valentin-napon rántja le a leplet 2020-as autójáról a korábban Toro Rosso néven szereplő AlphaTauri istálló. A csapat a Red Bull salzburgi, Hangar-7 elnevezésű csarnokában mutatja be az idei betontorpedót.

Február 17-én, hétfőn pedig a Racing Point következik a sorban: ők szintén Ausztriát választották a bemutató helyszínéül. Az autóról a Salzburghoz közeli Mondsee nevű településen hull le a lepel délután 14:30-kor.

Az előszezoni tesztek február 19-én, Barcelonában kezdődnek majd, az Alfa Romeo Racing pedig a nyitónap reggelén, 8:30-kor prezentálja idei modelljét, melyet Kimi Räikkönen és Antonio Giovinazzi terelget majd.

A 2020-as autóbemutatók listája:

Hirdetés

Ferrari: február 11. (Reggio Emilia)
Renault: február 12. (Párizs)
Red Bull: február 12. (nem hivatalos)
McLaren: Február 13. (Woking)
Mercedes: február 14. (Silverstone)
AlphaTauri: február 14. (Salzburg)
Racing Point: február 17. (Mondsee)
Alfa Romeo: február 19. (Barcelona)

Valamennyi bemutatóról természetesen részletesen beszámolunk majd az F1VILÁG.HU-n: elemzésekkel, képgalériákkal és riportfilmekkel várjuk Olvasóinkat!

A legfrissebb, bemutatókkal kapcsolatos információkért érdemes ellátogatni dedikált aloldalunkra, mely IDE kattintva érhető el!

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!