Friss hírek

Brad Pitt-tel tárgyaltak Austinban az F1-es csapatok

Brad Pitt-tel, valamint a legendás producerrel, Jerry Bruckheimerrel találkoztak pénteken, Austinban a Forma-1-es csapatfőnökök, hogy meghallgassák a száguldó cirkuszról készülő filmmel kapcsolatos terveket.

A filmet Joseph Kosinski rendezi majd, aki legutóbb a Top Gun: Maverick című mozin dolgozott Bruckheimerrel együtt. Úgy hírlik, Lewis Hamilton szintén az egyik producere lehet az alkotásnak, mint ahogy menedzsere, Penni Thow is érdekelt a projektben.

Pénteken, az austini paddockban az összes F1-es istálló csapatfőnökét meginvitálták a Forma-1 motorhome-jába, ahol találkozhattak Pitt-tel, Bruckheimerrel és Kosinskival – és persze jelen volt a száguldó cirkusz elnök-vezérigazgatója, Stefano Domenicali is.

Hirdetés
 

A találkozón elsősorban a film készítése során használatos technológiát mutatták be – ugyanezeket az eszközöket használták legutóbb a Top Gun: Maverick forgatásakor is. Úgy tudni, a csapatok a hétvége során külön-külön is leülhetnek majd a filmes szakemberekkel. Azt még nem tudni, hogy felkérik-e őket arra, hogy bocsássanak rendelkezésre jelenlegi, vagy az elmúlt években használt F1-es versenyautókat, Kosinski viszont nemrég arról beszélt, a produkció számára nagyon fontos lenne, hogy valódi F1-es autókkal dolgozhassanak.

Bár a részletekről még folynak az egyeztetések, a hírek szerint a Forma-1 is teljes mértékben együttműködik majd a projekttel.

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Brad Pitt-tel tárgyaltak Austinban az F1-es csapatok
Ricciardo a McLarenről: Volt egy olyan sejtésem, hogy valami készül
Verstappent választották az év autóversenyzőjének
FIA-elnök: A Red Bull fair büntetést kapott, noha a riválisok vért akartak!
Verstappen elárulta, melyik volt a leggyengébb hétvégéje idén
Wolff: Senki más nem fog nyolc világbajnoki címet szerezni

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!