Friss hírek

Brawn: Albon megérdemli a helyét a Red Bullnál!

A Forma-1 sportigazgatója, Ross Brawn szerint a múlt hétvégi Toszkán Nagydíjon Alexander Albon bizonyította, megérdemli helyét a Red Bull csapatánál.

A thai versenyző tavaly került az energiaital-gyárosok nagycsapatához, ahol Pierre Gasly helyét vehette át, aki kifejezetten gyengén teljesített csapattársához, Max Verstappenhez képest.

Idén viszont Albon jár hasonló cipőben – nehezen tudja tartani a lépést a hollanddal, bár a múlt hétvégén, a Toszkán Nagydíjon megszerezte első dobogós eredményét.

„Alex Albont számos kritika érte idén, és nehéz látnia, hogy Pierre Gasly – akinek a helyét tavaly év közben átvette a Red Bullnál – megszerezte első győzelmét, miközben ő pontot sem tudott szerezni” – mondta Ross Brawn, a Forma-1 sportigazgatója.

„De Mugellóban csodásan vezetett – és egyértelműen meg kellett dolgoznia az eredményért. Néhány előzése igazán kiemelkedő volt, főleg a Daniel Ricciardóval szembeni a 3. helyért.”

„Max Verstappen személyében Albonnak nagyon kemény csapattársa van, és mindig is nehéz lesz ez számára – vagy bárki más számára.”

„Szerintem elég jó munkát végez ahhoz, hogy megtartsa az ülését. És ez a dobogó csodákat tehet az önbizalmával!”

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

További cikkek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!