Portugál Nagydíj
Next
Prev

Kövesd velünk a portimaói eseményeket! Lépj be az F1Világ Paddockba!

Brawn döntött a Mercedesnél a botrányos tesztről

Megosztás itt: facebook
Facebook
Megosztás itt: twitter
Twitter
Megosztás itt: email
Email
Megosztás itt: whatsapp
WhatsApp

Brawn döntött a Mercedesnél a botrányos tesztről

A Mercedes csapatfőnöke, Ross Brawn elárulta, az ő döntése volt a Forma-1-ben nagy vihart kavaró titkos, vagy legalább is egyelőre még nem tisztázott körülmények közt megrendezett gumiteszt.


A Mercedes csapatfőnöke, Ross Brawn elárulta, az ő döntése volt a Forma-1-ben nagy vihart kavaró titkos, vagy legalább is egyelőre még nem tisztázott körülmények közt megrendezett gumiteszt.

A szakember biztos benne, hogy bármi lesz az ügy kimenetele, az nem sodorja majd veszélybe a csapatnál betöltött pozícióját, holott már megindultak a találgatások az esetleges menesztéséről, pláne ha bűnösnek ítélik az istállót, amire valljuk meg, jelen állás szerint minden esély megvan.

„Az én döntésem volt, hogy csináljuk meg a tesztet, ez tény, és majd meglátjuk hogyan dönt a törvényszék”- idézte a témával kapcsolatban még pénteken nyilatkozó csapatfőnököt az Autosport.

Brawn továbbra is magabiztos, és meg van győződve arról, hogy tisztázni fogják a csapat nevét. Azt azonban nem árulta el, hogy miért ennyire biztos ebben.

„Azt azért nem mondanám, hogy nagyon kellemesen érzem magam, de kényelmes helyzetben vagyok, és magabiztos vagyok, hogy amikor minden részlet a törvényszék elé tárunk, akkor az emberek majd másként ítélik meg a helyzetet.”

„Nem hajtottuk volna végre a Pirelli-tesztet, ha nem lettünk volna meggyőződve arról, hogy megtehetjük. Ha majd a bíróság előtt állunk, mindenki választ kap a kérdéseire”- mondta titokzatosan Brawn.

Amellett is kitart továbbra is, hogy a többi csapat számára is adott volt a lehetőség. „Szerencsétlen elnevezés a titkos teszt, de tény, ez egy privát teszt volt. Három napot eltölteni Barcelonában, közben megtenni 1000 kilométert, és azt gondolni, hogy erről senki nem szerez tudomást, naívság lett volna. Ez egy privát teszt volt, nem pedig titkos teszt”- zárta a csapatfőnök.

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Hozzájárulok, hogy az F1VILAG.HU hírlevel(ek)et küldjön számomra, és közvetlen üzletszerzési céllal megkeressen az általam megadott elérhetőségeimen saját vagy üzleti partnerei ajánlatával:*
Hozzájárulok (Az adatkezelés részletei »)

Ezeket is ajánljuk!