Brawn: Ha Ricciardo egy Mercedesben ülne... - F1VILÁG.HU

Brawn: Ha Ricciardo egy Mercedesben ülne…

HIRDETÉS
Daniel Ricciardót méltatta a legutóbbi, imolai verseny után a Forma-1 sportigazgatója, Ross Brawn. A szakember szerint nem kétséges, hogy amennyiben az ausztrál a Mercedes versenyzője lenne, Lewis Hamiltonnal harcolhatna a világbajnoki címért.
Daniel Ricciardo (AUS) Renault F1 Team celebrates his third position on the podium.
Emilia Romagna Grand Prix, Sunday 1st November 2020. Imola, Italy.

Ricciardo a 3. helyen ért célba az Emilia Romagna Nagydíjon, rövid időn belül pedig ez volt a második dobogós eredménye a Renault-val: legutóbb a Nürburgringen állhatott fel a pódiumra.

A rutinos pilóta tavaly érkezett a Renault-hoz, a szezon végén pedig már távozik is, jövőre ugyanis a McLarennél folytatja Forma-1-es pályafutását.

Ross Brawn szerint nem kétséges, hogy egy versenyképes autóval Ricciardo a világbajnoki címért harcolhatna.

„Daniel Ricciardo egy briliáns versenyző, egyike a legjobbaknak a Forma-1-ben” – mondta Brawn.

„Lenyűgöző volt a mostani dobogós eredményre is. Ha egy Mercedesben ülne, számomra nem kétséges, hogy győzelmeket és rajtelsőségeket szerezne, és a világbajnoki címért harcolna.”

„Fantasztikus munkát veszít, a Renault pedig szomorú lesz, hogy elveszíti őt, még akkor is, ha Fernando Alonso lesz az, aki a helyére érkezik.”

„Bízom abban, hogy a McLaren egy olyan autót ad Danielnek jövőre, amilyet megérdemel. Nagyszerű tagja ő a Forma-1 közösségének.”

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!