Friss hírek

Brawn: Mick Schumacher nagyon emlékeztet az édesapjára

Ha valaki össze tudja hasonlítani Michael Schumachert és fiát, Micket, akkor Ross Brawn biztosan: és a szakember szerint bőven van hasonlóság kettejük között.

Brawn szerint „nem esett messze az alma a fájától”, és Mick Schumacher sok mindenben hasonlít édesapjára: legfőképp a munkában való hozzáállásában. 

A 19 éves pilóta idén a Formula-2-ben bizonyíthat, ahonnan a következő lépcsőfok már a Forma-1 lehet – azonban előtte minden lehetséges alsóbb kategóriában szeretne tisztességgel teljesíteni ahhoz, hogy egyszer a királykategóriában szerepelhessen. 

Hirdetés
 

„Ez nagyon izgalmas” – nyilatkozta Brawn. „Gyakran látom Mickben Michaelt. Jean [Todt] és én is gyermekkora óta ismerem őt. Ez egyszerűen lenyűgöző. Jó családban nőtt fel, megvan a tapasztalatuk Michael által, és tudják, hogyan kezeljék Mick sikereit.”

„Nagyon célorientált és ez egyszerűen lenyűgöző, hogy mennyire versenyképes lett az elmúlt évben a Formula-3-ban. Ezt az első F2-es teszten is látni lehetett” – folytatta Brawn a tesztről, ahol Schumacher újoncként a legjobb időt autózta olyanokkal szemben, akik már többéves tapasztalattal bírnak. 

„Olyanok, akik ismerik őt és több időt töltöttek vele, mint én, azt mondják, hogy az elmúlt 12 hónapban jelentős előrelépéseket tett. Emellett egy kedves fiatal srác.”

Arról, hogy könnyen előfordulhat, nemsokára újabb Schumacher lesz a Forma-1-es mezőnyben, Brawn így nyilatkozott: 

„Ez csodálatos lenne, de akkora nyomás van ezen a srácon… Remélem, hogy a szurkolók ezt szem előtt tartják, és nem lesznek irreális elvárásaik vele szemben.”

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!