Brawn: Nagy nyomás van Mick Schumacheren - F1VILÁG.HU

Brawn: Nagy nyomás van Mick Schumacheren

Ross Brawn szerint óriási nyomás van Mick Schumacheren, azonban eddig korához képest nagyon éretten kezeli a nehézségeket – és a szakember biztos benne, hogy helyt fog állni a Forma-1-ben is.
SCHUMACHER Mick (ger), Alfa Romeo Racing ORLEN C39, portrait during the Formula 1 Aramco Grosser Preis Der Eifel 2020, Eifel Grand Prix, from October 9 to 11, 2020 on the Nürburgring, in Nürburg, Germany - Photo Antonin Vincent / DPPI

Mick Schumachernek jó esélye van arra, hogy már jövőre a Forma-1-ben versenyezzen a Haas istálló színeiben – habár a hivatalos bejelentésre még várni kell. 

Brawn látta Mick Schumachert felnőni, hiszen amikor a fiatal pilóta született 1999-ben, akkor Michael Schumacherrel már két világbajnoki címet nyertek közösen. A szakember elmondta, a német pilóta remekül helyt tud majd állni a Forma-1-ben – legalábbis az alapján, amit eddig látott tőle, biztosan. 

„Optimista vagyok, mert megvan a tehetsége és a képessége” – mondta Brawn. 

„Mindkettejükben láttam az ambíciót” – nyilatkozta a szakember a két Schumacher-gyermekről: Gina-Maria ugyanis a lovaglásban ér el sportsikereket. „Lenyűgöző volt látni Micket felnőni, és az elmúlt két szezonja nagyon ígéretes volt. Nem tudjuk, hogy a Forma-1-ben milyen lesz. De hihetetlenül érett a korához képest és nagyon kiegyensúlyozott.”

„Nagyobb a nyomás rajta, ez nem kétség. De eddig jól kezelte. Nico Rosbergnek is sikerült. Egy világbajnok édesapával, mint Michael, ez az örökség még nehezebb. De szorítok neki.

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!