Friss hírek

Brawn nem aggódik Schumacher teljesítménye miatt

A Mercedes GP csapatfőnöke, Ross Brawn bízik abban, hogy Michael Schumacher a hétvégi Spanyol Nagydíjon ismét jó formában versenyezhet majd.


A Mercedes GP csapatfőnöke, Ross Brawn bízik abban, hogy Michael Schumacher a hétvégi Spanyol Nagydíjon ismét jó formában versenyezhet majd.

A német versenyző kiábrándítóan szerepelt legutóbb, Törökországban, hiszen az isztambuli versenyen csak tizenkettedikként ért célba.

„Biztos vagyok benne, hogy az utolsó verseny nem volt túl élvezetes, és ez az, amire ő is utalt” – mondta Brawn, majd hozzátette, Schumacher törökországi nyilatkozata, miszerint nem élvezte túlságosan a versenyzést, nem vetíthető ki az egész szezonra, és biztos abban, hogy a hétszeres világbajnok továbbra is nagyon élvezi a Forma-1-et.

„Ha van egy ilyen verseny, akkor minden versenyző így reagál rá. De azt hiszem, ő elég rugalmas és optimista vagyok, hogy ezen a hétvégén vissza fog térni oda, ahol látni szeretnénk.”

„Már beszéltem vele azóta. Volt egy csomó technikai megbeszélésünk és nagyon érdeklődő volt, hogy mit is csinálunk az autóval, milyen fejlesztések jönnek – tehát semmi sem változott. Optimisták vagyunk.”

A csapatfőnök továbbá elmondta, Schumachernek kisebb dolgokon kell dolgoznia ahhoz, hogy megfelelően formába lendüljön.

„Ezek apró dogok, habár Törökországban meglehetősen szignifikánsnak mutatkoztak, azonban egészen az utolsó időmérő szakaszig nagyon erős volt, aztán viszont problémái támadtak.”

„Ha már az elejétől fogva lassú lett volna, akkor aggódhatnánk, de én nem aggódom, mert még mindig nagyon gyors.”

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

További cikkek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!