Friss hírek

Brawn: Vettel megmutatta, öreg róka nem vén róka!

Sebastian Vettelt és Sergio Perezt dicsérte a Forma-1-es Török Nagydíj után a száguldó cirkusz sportigazgatója, Ross Brawn.

A két versenyző kiváló versenyzést mutatott be a legutóbbi, isztambuli versenyen: a mexikói pilóta a 2., Vettel pedig a 3. helyen ért célba az esős futamon.

Brawn azt mondja, Vettel a nehéz körülmények között megmutatta, miért is négyszeres világbajnok, és bár eddig csapattársa, Charles Leclerc árnyékában versenyzett, most minden kínálkozó lehetőségre lecsapott.

„Az öreg rókák megmutatták, mennyi tapasztalatuk van, a fiatal trónkövetelők pedig azt, hogy van még mit tanulniuk” – mondta Brawn.

„Lenyűgöző volt látni Sebastian teljesítményét a legutóbbi hétvégén. Egyesek hajlamosak gyorsan leírni egy sportembert, ha annak csendes időszaka van. De vasárnap láthattuk, micsoda tehetséggel van megáldva.”

„Idén egy kicsit Charles árnyékában versenyzett, és nem könnyű az, hogy a Ferrarival való házassága a végéhez közeledik. Szóval azt gondolom, a Török Nagydíj egy nagyszerű nap volt számára. Nem hibázott, és kész volt lecsapni, amikor lehetőség kínálkozott.”

Brawn említést tett Sergio Perezről is: a sportigazgató azt mondja, nagyon sajnálná, ha a mexikóinak nem lenne helye az F1-ben jövőre.

„Perez is nagyszerű teljesítményt nyújtott, és már korábban is mondtam, hogy valóságos tragédia lenne, ha nem lenne itt az F1-ben jövőre. Nagyon megérdemli a helyét a száguldó cirkuszban.”

„Ha egy csapat olyan versenyzőt akar, aki minden lehetőségből a legtöbbet hozza ki, akkor Perez az ő emberük.”

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

További cikkek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!