Brazília biztosíthatja helyét az F1-es naptárban

Interlagos egy lépéssel közelebb került ahhoz, hogy biztosítsa jövőjét a Forma-1-es versenynaptárban.


Interlagos egy lépéssel közelebb került ahhoz, hogy biztosítsa jövőjét a Forma-1-es versenynaptárban.

Korábban arról szóltak a hírek, a brazíliai verseny komoly veszélybe kerülhet, Bernie Ecclestone ugyanis kijelentette, csak akkor hajlandó megújítani Interlagos szerződését, ha a verseny szervezői elvégzik a szükséges felújítási munkálatokat a versenypályán.

A Forma-1 teljhatalmú ura azonban nemrég arról számolt be, Fernando Haddad polgármester levélben tájékoztatta őt arról, az egész létesítményt felújítják. Ha ez megtörténik, Interlagos szerződését 2020-ig meghosszabbíthatják.

Az O Estado de. S.Paulo című brazil lap jelentése szerint a város valóban készen áll az átépítésekre: egy háromemeletes bokszlétesítményt húzhatnak fel, és 2015-re a pályát is újraaszfaltozhatják.

A lap úgy tudja, a költségeket Sao Paulo kormánya állja a turisztikai minisztériummal kötött megállapodás értelmében, melynek célja, hogy még hosszú ideig Brazíliában, illetve Sao Paulóban tartsa a Forma-1-et.

Görgess tovább, ez is érdekelhet!

HIRDETÉS

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Hozzájárulok, hogy az F1VILAG.HU hírlevel(ek)et küldjön számomra, és közvetlen üzletszerzési céllal megkeressen az általam megadott elérhetőségeimen saját vagy üzleti partnerei ajánlatával:*
Hozzájárulok (Az adatkezelés részletei »)

Ezeket is ajánljuk!

HIRDETÉS

További hírek

HIRDETÉS
HIRDETÉS
HIRDETÉS