Briatore: Nem tetszik, ahogy Horner Alonsóról beszél

24.07.2005 Hockenheim, Germany, Fernando Alonso, ESP, Renault F1 Team and Flavio Briatore, ITA, Renault, Teamchief, Managing Director - July, Formula 1 World Championship, Rd 12, German Grand Prix, Hockenheim, Germany, Grosser Mobil 1 Preis von Deutschland, GER, Hockenheimring Baden-W¸rttemberg, Podium - www.xpb.cc, EMail: info@xpb.cc - copy of publication required for printed pictures.
Fotó: Renault
A korábbi Forma-1-es csapatfőnök, az egykoron Fernando Alonso pályafutását is menedzselő Flavio Briatore elárulta, egyáltalán nem tetszik neki az, hogy a Red Bullt irányító Christian Horner időről időre becsmérlőn beszél a kétszeres világbajnokról.

Horner többször nyilatkozott már úgy Alonsóról, nem kellene a Red Bullnak, a spanyol versenyző ugyanis „káoszt okozna” csapaton belül.

Pedig Alonso állítása szerint az energiaital-gyárosok többször is ajánlatot tettek neki – noha ezt Hornerék rendre cáfolják.

Most Flavio Briatore szólalt meg: az olasz szakember azt mondja, nagyon nem tetszik neki az, ahogy Horner beszél a kétszeres F1-es bajnokról.

„Hallottam, hogy Horner negatívan beszél Alonsóról, és szerintem ez elképesztő” – mondta Briatore.

„Ilyenkor visszagondolok azokra az időkre, amikor elintéztem, hogy a csapata megkapja a Renault motorjait. Ki nem állhatom, ha egy olyasvalaki, mint Horner csúnyán beszél egy olyan versenyzőről, mint Fernando.”

„Fernando nemcsak kiváló versenyző, de egy igazi csapatjátékos is. A McLaren és a Honda egyszerűen nem adta ki – nos, ez előfordul.”

Briatore azt elismeri, a Red Bull és a Honda együttműködése eddig kiválóan alakul.

„Elismerés a Red Bullnak ezért. Nem bajnokesélyesek még, de gyorsan azzá válnak.”

„De ez még nem jelenti azt, hogy csúnyán beszélhetnek más versenyzőkről. Mert ha őszinték akarunk lenni, akkor bizony a Red Bull sem érdemel díjat azért, ahogy bánik a versenyzőkkel.”

Görgess tovább az újdonságokért!

HIRDETÉS

Kapcsolódó cikkek

HIRDETÉS
HIRDETÉS

További hírek

HIRDETÉS
HIRDETÉS

Exkluzív F1-es videók!

Imádod a Forma-1-et? Megnézel mindent, ami kedvenc sportágadról szól? Akkor ne maradj le YouTube-csatornánk újdonságairól sem!