Friss hírek

Briatore: Nincs pánik a Renault-nál

A Renault vezetője, a szókimondó Flavio Briatore megerősítette, a világbajnoki címvédő nem adja fel a küzdelmet, még akkor sem, ha a vártál gyengébben kezdte meg a 2007-es évet.

A Renault vezetője, a szókimondó Flavio Briatore megerősítette, a világbajnoki címvédő nem adja fel a küzdelmet, még akkor sem, ha a vártál gyengébben kezdte meg a 2007-es évet.

Az elmúlt két év világbajnok csapata borzalmasan kezdte az idei évet, és az első három futamon mindössze négy pontot szerzett, ugyanis képtelen volt felvenni a versenyt a Ferrarival, és a McLarennel.

Mindezek ellenére a csapat vezetője, Flavio Briatore elmondta, nincs pánikhangulat a Renault-nál, mindenki keményen dolgozik, hogy kilábaljanak a bajból, és ismét visszatérjenek az élre.

Hirdetés
 

“Ahhoz, hogy krízistalálkozót hívjunk össze, krízisnek kell lennie, és eddig nem volt ilyen” – mondta Briatore a Forma-1 hivatalos weboldalán. “Komoly a lemaradásunk az élcsapatokkal szemben, de keményen dolgozunk, hogy ezt ledolgozzuk. Minden eddiginél intenzívebben folyik a munka, megbízunk mérnökeinkben, akik biztos vagyok benne, hogy megoldást találnak a bajra. Egyáltalán nem vagyunk bepánikolva.”

“Van egy előre kialakított fejlesztési tervünk, és arra is programunk van, miként oldjuk meg a problémáinkat, és ezeket követni fogjuk. Mint mindig, már most megkezdtük a jövő évi autó tervezését, és az ott felmerülő ötleteket, és megoldásokat akár még idén bevethetjük. Azonban a Forma-1-ben nagyon nehéz megtalálni a helyes utat, és kompromisszumot, de nem adjuk fel a 2007-es bajnokságot” – tette hozzá a szakember, aki elmondta, nem a pilótapárosukkal van a gond.

“Az autó sebességét a szélcsatornában és a tervezőasztalon lehet javítani, nem a versenyzők feladata ez. Minden eszközünk megvan ahhoz, hogy kilábaljunk a bajból, és ki is fogunk. Fisico és Heikki is azonos dolgokra panaszkodik, most már csak rajtunk a sor. Nem a versenyzőkkel van a gond.”

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Exkluzív F1-es videók!

Imádod a Forma-1-et? Megnézel mindent, ami kedvenc sportágadról szól? Akkor ne maradj le YouTube-csatornánk újdonságairól sem!

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!