Budapesten buliztak az F1-es pilóták - képekkel - F1VILÁG.HU

Budapesten buliztak az F1-es pilóták – képekkel

HIRDETÉS

A múlt vasárnapi Magyar Nagydíjat követően a versenyzők kifújták a gőzt, és stílusosan kezdték meg a nyári szünetet. Nem kevesebb, mint 12 pilóta szórakozott a Buddha-Bárban a GR1D Club partisorozat keretében.


A múlt vasárnapi Magyar Nagydíjat követően a versenyzők kifújták a gőzt, és stílusosan kezdték meg a nyári szünetet. Nem kevesebb, mint 12 pilóta szórakozott a Buddha-Bárban a GR1D Club partisorozat keretében.

Az eseményre lapunk is hivatalos volt, és nem bántuk meg, hogy éltünk a lehetőséggel. Az esemény a futam napján, este 10 órakor vette kezdetét a Budapest belvárosában található Buddha-Bárban, ahova szépen lassan a pilóták is megérkeztek.

Talán elsőként a futam győztese, Daniel Ricciardo volt a helyszínen, aki a Buddha-Bar éttermében eltöltött vacsora után csatlakozott a partihoz. A Red Bull ausztrálja közvetlen és mint mindig, nagyon mosolygós volt – érthetően.

Angelus Barbarától, a Buddha-Bar marketing- és kommunikációs igazgatójától megtudtuk, hogy összesen 12 Forma-1-es versenyző tette tiszteletét a buliban, közülük mi a már említett futamgyőztesen kívül Kamui Kobayashival, Daniil Kvyattal, Sergio Perezzel és csapattársával, Nico Hülkenberggel találkoztunk – utóbbival egy röpke fél órát beszélgettünk is, ráadásul úgy, hogy ő kezdeményezte a csevegést.

Hatalmas élmény volt a Forma-1-es közegen kívül, magánemberként beszélgetni a Force India német versenyzőjével, aki meglepően közvetlen volt és egyetlen selfie-felkérést sem utasított vissza, ahogy kollégái sem.

Számos magyar celebritás is jelen volt a buliban, illetve különböző külföldi – Forma-1-gyel foglalkozó – televíziós stábok riporterei, riporternői, akik hihetetlen módon örültek, ha valaki felismerte őket.

Bruno Senna például a Sky Sports riporterhölgy párosával múlatta az időt, és mikor egy közös kép erejéig megzavartuk, barátságosan mosolygott, és a hölgykoszorúban csoportképek születtek.

A Sauber tesztpilótája, Gideo van der Garde természetesen remekül pörgette a lemezeket, érdekes volt, ahogy Kobayashi a keverőpult mellett szinte tátott szájjal figyelte kollégáját, miként keveri a zenét, miközben folyamatosan tombolt a közönség.

Ha csak egy mondattal kellene jellemeznünk az eseményt, így hangzana: igényes hely, igényes zenével, remek italokkal, barátságos és közvetlen résztvevőkkel.

Hirdetés

Csak bízni tudunk abban, hogy jövőre is megrendezésre kerülhet a GR1D Club eseménye.

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!