Budapesten buliztak az F1-es pilóták – képekkel

A múlt vasárnapi Magyar Nagydíjat követően a versenyzők kifújták a gőzt, és stílusosan kezdték meg a nyári szünetet. Nem kevesebb, mint 12 pilóta szórakozott a Buddha-Bárban a GR1D Club partisorozat keretében.


A múlt vasárnapi Magyar Nagydíjat követően a versenyzők kifújták a gőzt, és stílusosan kezdték meg a nyári szünetet. Nem kevesebb, mint 12 pilóta szórakozott a Buddha-Bárban a GR1D Club partisorozat keretében.

Az eseményre lapunk is hivatalos volt, és nem bántuk meg, hogy éltünk a lehetőséggel. Az esemény a futam napján, este 10 órakor vette kezdetét a Budapest belvárosában található Buddha-Bárban, ahova szépen lassan a pilóták is megérkeztek.

Talán elsőként a futam győztese, Daniel Ricciardo volt a helyszínen, aki a Buddha-Bar éttermében eltöltött vacsora után csatlakozott a partihoz. A Red Bull ausztrálja közvetlen és mint mindig, nagyon mosolygós volt – érthetően.

Angelus Barbarától, a Buddha-Bar marketing- és kommunikációs igazgatójától megtudtuk, hogy összesen 12 Forma-1-es versenyző tette tiszteletét a buliban, közülük mi a már említett futamgyőztesen kívül Kamui Kobayashival, Daniil Kvyattal, Sergio Perezzel és csapattársával, Nico Hülkenberggel találkoztunk – utóbbival egy röpke fél órát beszélgettünk is, ráadásul úgy, hogy ő kezdeményezte a csevegést.

Hatalmas élmény volt a Forma-1-es közegen kívül, magánemberként beszélgetni a Force India német versenyzőjével, aki meglepően közvetlen volt és egyetlen selfie-felkérést sem utasított vissza, ahogy kollégái sem.

Számos magyar celebritás is jelen volt a buliban, illetve különböző külföldi – Forma-1-gyel foglalkozó – televíziós stábok riporterei, riporternői, akik hihetetlen módon örültek, ha valaki felismerte őket.

Bruno Senna például a Sky Sports riporterhölgy párosával múlatta az időt, és mikor egy közös kép erejéig megzavartuk, barátságosan mosolygott, és a hölgykoszorúban csoportképek születtek.

A Sauber tesztpilótája, Gideo van der Garde természetesen remekül pörgette a lemezeket, érdekes volt, ahogy Kobayashi a keverőpult mellett szinte tátott szájjal figyelte kollégáját, miként keveri a zenét, miközben folyamatosan tombolt a közönség.

Ha csak egy mondattal kellene jellemeznünk az eseményt, így hangzana: igényes hely, igényes zenével, remek italokkal, barátságos és közvetlen résztvevőkkel.

Csak bízni tudunk abban, hogy jövőre is megrendezésre kerülhet a GR1D Club eseménye.

Görgess tovább, ez is érdekelhet!

HIRDETÉS

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Hozzájárulok, hogy az F1VILAG.HU hírlevel(ek)et küldjön számomra, és közvetlen üzletszerzési céllal megkeressen az általam megadott elérhetőségeimen saját vagy üzleti partnerei ajánlatával:*
Hozzájárulok (Az adatkezelés részletei »)

Ezeket is ajánljuk!

HIRDETÉS

További hírek

HIRDETÉS
HIRDETÉS
HIRDETÉS