Portugál Nagydíj

Buemitől többet vár a Toro Rosso

Megosztás itt: facebook
Facebook
Megosztás itt: twitter
Twitter
Megosztás itt: email
Email
Megosztás itt: whatsapp
WhatsApp

Buemitől többet vár a Toro Rosso

Jobb eredményt vár csapata, a Toro Rosso Sebastien Buemitől – ezt maga a svájci versenyző árulta el az F1vilag.hu-nak adott exkluzív interjúban.


Jobb eredményt vár csapata, a Toro Rosso Sebastien Buemitől – ezt maga a svájci versenyző árulta el az F1vilag.hu-nak adott exkluzív interjúban.

Az elmúlt időszakban számos találgatás látott napvilágot a faenzai kiscsapat versenyzőinek jövőjével kapcsolatban, Jaime Alguersuari pedig egyértelműen kijelentette, legfőbb riválisa saját csapattársa lesz 2011-ben, hiszen célja nem más, hogy Mark Webber visszavonulása esetén a Red Bull nagycsapatánál versenyezzen – miután a jelenleg tesztpilóta szerepkörben tevékenykedő Daniel Ricciardo feltehetően a Toro Rossóhoz érkezik.

Buemi kedden elmondta, őt jelenleg nem foglalkoztatja a 2012-es esztendő, hiszen kizárólag az idei évre szeretne összpontosítani.

„A csapat elvárja, hogy jobban teljesítsek, mint az elmúlt két évben” – mondta a 22 éves versenyző lapunknak.

„Elegendő tapasztalattal rendelkezem ahhoz, hogy jó munkát végezzek, noha ez egy csapatsport, ami azt jelenti, hogy a versenyzők semmit sem tudnak tenni egy jó autó nélkül. Szóval majd meglátjuk, mire leszünk képesek, jelen pillanatban még korai bármit is mondani. Valójában nem igazán foglalkoztat, mit írnak a jövőmről a médiában, mivel elkötelezett vagyok a csapatom iránt.”

A svájci tehetség hozzátette, sokat várnak a február elején bemutatott új autótól, mely a szezonnyitóig sokat fejlődik még.

„A kezdeti nehézségek után úgy tűnik, megbízhatóan működik, ez pedig minden F1-es autónál a legfontosabb szempont” – magyarázta Buemi.

„Emellett megbízható motort és KERS-rendszert kaptunk a Ferraritól, utóbbival kapcsolatban pedig komoly tapasztalatokkal rendelkeznek az olaszok még 2009-ből.”

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Hozzájárulok, hogy az F1VILAG.HU hírlevel(ek)et küldjön számomra, és közvetlen üzletszerzési céllal megkeressen az általam megadott elérhetőségeimen saját vagy üzleti partnerei ajánlatával:*
Hozzájárulok (Az adatkezelés részletei »)

Ezeket is ajánljuk!