Friss hírek

Button a hotelszobájában ünnepelte vb-címét

Jenson Button forma-1-es karrierjének legnagyszerűbb éjszakáját egyedül, egy hotelszobában töltötte az ágyon fekve, azon gondolkodva, hogy vajon valóban valóság-e az, ami történt vele, vagy pedig álmodja az egészet, hogy felért a csúcsra és világbajnok lett.

Jenson Button forma-1-es karrierjének legnagyszerűbb éjszakáját egyedül, egy hotelszobában töltötte az ágyon fekve, azon gondolkodva, hogy vajon valóban valóság-e az, ami történt vele, vagy pedig álmodja az egészet, hogy felért a csúcsra és világbajnok lett.

Bár csapattársa, Barrichello felajánlotta neki magángépét, hogy egy fergeteges partit csaphasson vasárnap este, Button alig egy órát töltött kollégái társaságában, és inkább egyedül, hotelszobájában töltötte az estét.

“Úgy gondolom, hogy a legtöbb versenyző, mikor megvan a lehetősége arra, hogy megnyerje a világbajnokságot, őrülté válik” – mondta Button a riportereknek hétfőn, hoteljének halljában, kezében egy fehérboros pohárral.”

“Elmennek szórakozni, és egy fergeteges partit csapnak éjszaka. De mindannyian más módon ünnepelünk, és számomra az a legjobb, mikor egymagam vagyok.”

“Természetesen találkozni akartam a csapat tagjaival, és gratulálni akartam nekik, amit meg is tettem, de nem sokat maradtam, egy kis ünneplés után hazatértem, pihentem, és az egész évet átgondoltam. Tökéletes volt.”

“Jó volt látni a srácokat, fantasztikus formában voltak, de ez egy kicsit hektikus volt nekem. Teljesen tele voltam, egy kicsit egyedül akartam lenni, ennyi az egész…”

Button azonban így sem aludt sokat, rengeteget agyalt az éjszaka folyamán, hiszen még mindig nem fogta fel, hogy mi is történt valójában. A szállodaszobájából felhívta modell barátnőjét, Jessica Michibatát, aki egy fotózás miatt nem tudta elkísérni a versenyre, majd beszélt édesanyjával, aki Angliából szorított neki.

“Körülbelül reggel négyig fent voltam, és csak feküdtem az ágyban, hatalmas mosollyal az arcomon. Egyedül voltam, lazítottam, és azon járt az agyam, hogy mit is értem el. Ez volt a legjobb hely számomra” – magyarázta.

“Mindössze három órát aludtam, ennél többet nem tudtam. Ébren akartam lenni, hogy minden pillanatát kiélvezhessem a sikernek. Minden órában felébredtem, hatalmas mosollyal az arcomon. Csípésnyomok voltak a kezemen.”

“Mérnökömmel, Andrew Shovlinnal a verseny utáni megbeszélésen egymást csipkedtük, hogy bizonyosságot szerezzünk arról, hogy nem álmodunk. Feledhetetlen néhány nap volt, egy érzelmi hullámvasút volt az egész hétvége.”

Button, aki hétfő délelőtt, Barrichello magángépével útba vette Londont, kedden a Virgin által szervezett rendezvényre hivatalos, szerdán a Brawn gyárába látogat, hogy megköszönje a dolgozók munkáját, csütörtökön pedig Dubaiba veszi az irányt, ahol barátnőjével fog találkozni, a szezonzáró Abu Dhabi Nagydíj előtt.

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

További cikkek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!